Evet kumanda basınca işliyor ama ekrana osd gelmiyor.Masmavi arka plan radyo gibi ses var sadece.Back light mavi mi?
sadece trt paketini gösteriyorsa donanımsal olabilir.selam iyi bayramlar bu tvye göre son yazılım rica ediyorum, ayrıca uydu listesinde 46 derece spage azeri uydusunu da rica ediyorum yardımcı olursanız sevinirim trt den başka kanal göstermiyor, selamlar
selam iyi bayramlar bu tvye göre son yazılım rica ediyorum, ayrıca uydu listesinde 46 derece spage azeri uydusunu da rica ediyorum yardımcı olursanız sevinirim trt den başka kanal göstermiyor, selamlar
cihazı normal tarama yaptığımda diğer kanallarıda gösteriyor üzerindeki yazılım 1.37 fakat çok hantal ve donma yapıyor, yardımcı olursanız sevinirim tşkler.sadece trt paketini gösteriyorsa donanımsal olabilir.
Tv seri no okunmuyor ,foto titrek çekilmiş veya netlik iyi olmamış,rakamlar okunaklı olmalıselam iyi bayramlar bu tvye göre son yazılım rica ediyorum, ayrıca uydu listesinde 46 derece spage azeri uydusunu da rica ediyorum yardımcı olursanız sevinirim trt den başka kanal göstermiyor, selamlar
selam ustad bu nşekil çektim inşallah okunaklıdır, tşkler
Sevgili ustam yazılım için teşekkür ederim. Ancak panel yazılımı içermiyor olacak ki görüntü alamadım. Eski bir model olduğundan yazılım bulmak da sorun..*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
selam ustadım sizden yazılım bekliyorum, yardımcı olursanız sevinirim, tşkler.
Resim ekler misin.Evet kumanda basınca işliyor ama ekrana osd gelmiyor.Masmavi arka plan radyo gibi ses var sadece.
Yazılımı var mı? Yazılım atınca düzelir mi?
Okunmuyorselam ustad bu nşekil çektim inşallah okunaklıdır, tşkler
Yazılım.
Ilk kurulum a bastiktan sonra kapandi ve vestel yazisi geliyor kapaaniyor tekrardan aciliyor vestel yazisi geri geliyor gidip gidip acilmadan geliyor yardimci olabilir misinjz..