By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Tv den kaynaklanmıyor bir süre sonra düzelecek1 ay sorunsuz izledim sonra yine youtube kafayı yedi. Şu vestel i bir daha almam heralde. Bu odama aldığım 2. vestel sorunsuz kullanamadım.
Tv den kaynaklanmıyor bir süre sonra düzelecek1 ay sorunsuz izledim sonra yine youtube kafayı yedi. Şu vestel i bir daha almam heralde. Bu odama aldığım 2. vestel sorunsuz kullanamadım.
Kumanda sorunu olan tv nin kendi kumandasını mı kullanıyorsunuz sonradan mı alındı.Merhaba
Vestel 49 fd 7400 cihaz var kumanda çalışmıyor, alıcı göz denedim ama yazılımdan olabilir mi acaba
sn:8138163 800291
pnl:23512716
vpaz:20274431
Barkod:101192861811800291
Birde mb 97 cihaz için güncel yotube yazılımı var mı
teşekkürler.
sn:7867826 700316
vpaz:20273460
pnl:23407779
101111051708700316
Yazılım linkJVC LT50VU73T 1011689 (1804)800316 PNL:23461104 SN:8036392 800316
MB130P anakart ekran VES500QNDC-2D-U11 için full yazılıma ihtiyacım var yardımınızı bekliyorum varolun
Merhaba,Bahsettiğiniz kanal şifreli yayın yapmıyor. İzlemeniz çok önem arz ediyorsa hd olan frekanstan izlemeye devam edebilirsiniz. Ben izlemediğim için ve 4K televizyonum da olmadığı için uhd olan kısmına yorum yapamıyorum.
olabilir kesin demeyim bazende tp silip tekrar ekleyip deneyebilirsinde veya kanalı silipde bazı yayınlarda ses gelir görüntü gelmez mesela trt3 şuan bazı uydu cihazlarında çıkıyor format değiştikten sonra çoğu cihazlarda göstermiyo biss şifreleme gibi olabilir video pid tutmadığındanBu durum Biss ayarlarından ya da başka her hangi bir yerden ayarlanıyor olabilir mi? Kardeşimin televizyonu samsung 55 inc bir cihaz, onda hala görüntü ve ses veriyor.
Yazılım linkTv çalışırken kapandı. Fişe taktıımda vestel yazısı geliyor. Açmaya çalıstığımda vestel yazısı gelip gidiyor daha sonra da kırmızı ışık yanıp sönüyor. Bir süre sonra bu durum kendini tekrar ediyor. Hangi yazılımı yüklemem gerek ?
Çok teşekkür ederim. Eve gider gitmez yükleyeceğim.Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
O işaret ses ile alakalı çift dilde veya daha fazla dilde yayın olduğunu ve farklı ses sitemi kullanıldığını da belirtir. Uzaktan kumanda üzerindeki LANG tuşuna bastığınızda "ses dili" Menüsü gelir. Yine uzaktan kumanda üzerindeki "OK" Tuşuna bastığınızda dil (Lisan) veya ses çeşidi listelenir "OK" Tuşu ile seçim yapılır. Resimleri inceleyiniz.Merhaba,
bir şey farkettim resim olarak atıyorum bir anlamı var mı bilmiyorum, sadece bu kanalda (pardon trt 4k da da var) orada pause işareti var diğer kanallara baktım hiç birinde orada o işaret yok. Ne yapabilirim, o işareti nasıl kaldırabilirim ya da ne anlama geliyor aceba biliyor musunuz?
O işaret ses ile alakalı çift dilde veya daha fazla dilde yayın olduğunu ve farklı ses sitemi kullanıldığını da belirtir. Uzaktan kumanda üzerindeki LANG tuşuna bastığınızda "ses dili" Menüsü gelir. Yine uzaktan kumanda üzerindeki "OK" Tuşuna bastığınızda dil (Lisan) veya ses çeşidi listelenir "OK" Tuşu ile seçim yapılır. Resimleri inceleyiniz.