G Çevrimdışı

goldviper

Yeni Üye
10 Şub 2018
7
Tv çalışırken kumanda üzerinden menü 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.

IMG_20220216_143943.jpg
IMG_20220214_2313556a023d1666d2f670.jpg

bu şekilde 4725 menüsü son yazılım nedir acaba en stabil

G Çevrimdışı

goldviper

Yeni Üye
10 Şub 2018
7
Tv de yüklü olan yazılımdan daha güncel olan yazılım link

*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Usb flash belleği tv nin usb giriş portuna takın.
Tv yi çalıştırın görüntü geldikten sonra
Kumanda üzerinden MENÜ 1505 Tuşlayın.
Gelen menüde yazılım yükseltmeye OK tuşlayın.
Yazılım yüklenecektir tv kapanacak yükleme devam edecek açılmasını bekleyin. Fişi çekmeyin
Yazılım yüklendikten sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun.
Çok teşekkür ederim hemen deneyeceğim burdan sonucu yazarım

jacabojacabo Çevrimdışı

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
Regal logosu bazen gelip kararıyor ve donuyor,bazende hiç logo gelmiyor.
MB82S kullanıyor,

WhatsApp-Image-2022-02-16-at-11.36.490f333939df3a3732.jpg
usta bunda spi flash ile ve yazılımsal hata değil tüner ıc bozuk ondan yapıyor buna uydusuz full yazılım atarsanız tv normal çalışır uydusu çalışmaz yada yerine başka lvds söket aynı mb82s kart takmanız gerekir varsa kart takın panel yanel yazılımı yüklenir çalışır.konuda ilk önce hatasını yazsaydınız size o zaman derdim hatasını

Y Çevrimdışı

yucel-yucel

Yeni Üye
21 May 2020
23
40
usta bunda spi flash ile ve yazılımsal hata değil tüner ıc bozuk ondan yapıyor buna uydusuz full yazılım atarsanız tv normal çalışır uydusu çalışmaz yada yerine başka lvds söket aynı mb82s kart takmanız gerekir varsa kart takın panel yanel yazılımı yüklenir çalışır.konuda ilk önce hatasını yazsaydınız size o zaman derdim hatasını
Ben size yanıt yazdım zaten görmemiş olabilirsiniz.Tv tuneri söküp yazılım en başta denedim bir kaç versiyon sonuç alamadım ondan sonra sizden varsa orjinal yazılım talep ettim.Sorun değil bir şekilde çözeriz.

jacabojacabo Çevrimdışı

jacabojacabo

Aktif Üye
18 May 2019
272
50
Ben size yanıt yazdım zaten görmemiş olabilirsiniz.Tv tuneri söküp yazılım en başta denedim bir kaç versiyon sonuç alamadım ondan sonra sizden varsa orjinal yazılım talep ettim.Sorun değil bir şekilde çözeriz.
usta buna bende çok uğraştım dumda denedim hiç birşey fark etmedi yazılımsal değil buna 22-24-32 de olsa mb82s dump atsanızda yine olmuyacak lnb ıc ve den yapıyo buna normal uydusuz yazılım atarsanız normal çalışır ve sadece ses tutmazsa ses dosyası yüklenir çalışır size yine dump yollayım deneyin düzelirse panel tutmasada panel yazılım ile düzeltiriz

Son düzenleme:
Y Çevrimdışı

yucel-yucel

Yeni Üye
21 May 2020
23
40
usta buna bende çok uğraştım dumda denedim hiç birşey fark etmedi yazılımsal değil buna 22-24-32 de olsa mb82s dump atsanızda yine olmuyacak lnb ıc ve den yapıyo buna normal uydusuz yazılım atarsanız normal çalışır ve sadece ses tutmazsa ses dosyası yüklenir çalışır size yine dump yollayım deneyin düzelirse panel tutmasada panel yazılım ile düzeltiriz
Hallettim şükür.Zaten tuneri iptal etmiştim önceden.Sonunda panelden görüntü alabildiğim bir uydusuz yazılım buldum.Çünki uydusuz bulduklarımdanda panelde görüntü alamadım.24" tvye ait bir kart vardı onun yazılımını aktardım ve panel yazılımını yükledim çözüldü.Ses çıkmaz diye bekledim ancak ses dosyasıda uydu.Şuan uydusuz olarak sorunsuz çalıştı.

E Çevrimdışı

exact

Yeni Üye
2 Ocak 2021
9
50
Arkadaşlar merhaba, Vestel 65U9500 cihazım var, yaklaşık 10 gün kadar önce Hotbird üzerinden şifresiz yayın yapan Nasa Tv UHD kanalını sorunsuz izleyebiliyordum. Dün açtığımda kanaldan ses geliyordu ancak ekranda bir süre siyah kaldıktan sonra video yok uyarısı çıktı. Bunun üzerine frekans değişmiş olabilir diye tekrar arama yaptırdım olmadı, cihazı ilk kurulum yaptım her şeyi sıfırlayarak olmadı, merkezi sistemdeki bana gelen kablonun ucunu başka bir girişe taktım olmadı durum yine aynı kanalda ses var video yok yazıyor.

Vestel ile görüştüm ilk kurulum ya da tek kanal kurulum önerdi zaten denemiştim. Vestel yetkili servis ise konuyu anlattığımda tv ile ilgili bir durum değil dedi.

Ne yapmalıyım, sadece bu kanalda bu sorun var, başka 4K kanallar TRT 4K veya FTV UHD sorunsuz açılıyor.

Geri
Üst Alt