savol ustam dediginiz gibi yapalim hersey icin tesekkurlerAnakart elinizde kalabilir çalışıyorsa ellemeyin android box alıp kullanın
Yazılım linkVestel 32HB5000 17MB140 full yazılım lazım:
Seri No: 7898662702415
PNL: 23453464
VPAZ: 20271921
Teşekkür ederim, yardımınız için.Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecek
Kurtarma yazılımı ile çalışmaz ise verilen yazılımı yükleyin.Teşekkür ederim, yardımınız için.
Bir sorun çıkarsa kurtarma yazılımı ile TV'yi kurtarabilir miyim?
Şimdi yazma işlemi bitti, kurulum ekranındayım her şey için teşekkür ederim. Bir sorun çıkarsa tekrar dönerim.Kurtarma yazılımı ile çalışmaz ise verilen yazılımı yükleyin.
Yazılım zaten güncel
merhaba ustam yazılımı varmı yardımcı olursanız sevinirim
ustam bazen acılıyor bazen acılmıyor ekran siyah stanby ışıgı yanıp sönüyor bir müdet sora fişten cıkarıp taktıktan sonra çalışıyorYazılım zaten güncel
Cihaz açılmadi.vestel servis baktı sistem çökmüş ana kart değişecek dedi.formdaki bir cok yazılım denendi sonuç alınmadı.Benim cihaza yanlış yazılım attım.seg 39 marka şimdi Vestel yazısı geliyor .mavi ekranda kalıyor .başka yazılım atmaya çalıştım olmuyor.tv kapalı flash takip kupanda ok tuşunu denedim olmadı.ne yapmama lazım.
Non-Turkey software support is provided by yokoono master, I tagged him, he will help you when he is online.Hello,
I need Full Toshiba Software with Panel for Vestel MB130S V5.
Toshiba 55V5863DA 4k UHD HDR
Panel: 23516696 VES550QNYL-2D-N01
Serial (TV): 8133895
Thank you very much
Linkteki yazılımı yükleyip sonucu yazın.İYİ GÜNLER TAVSİYE FORUM AİLESİ
.BİR SORUM OLACAK SİZLERE ..ELİMDE REGAL 32İNC LED TV VAR . TV STANDBY IŞIGI YANIP SONUYOR.BENİM DÜŞÜNCEM FULL YAZILIMA İHTİYAC VAR. SİZDE DÜŞÜNCELERİNİZLE BENİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM.
SAYGILARIMLA.