Önemli VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu

Yeni aldığım regal tv me yazılım güncellemesi geldi. V.0.51.31.0 dan V.0.51.32.0 yükselt diyor. Sizce iyi olur mu güncelleme yapmak. Bazıları şikayet yazmış vestel grubunda YouTube ekran gitti filan diye güncelleme yapınca ?
Güncellensin.

WhatsApp-Image-2022-02-01-at-00.11.15.jpg
Barkod resmini eklediğiniz tv mb90 Anakarta sahip yeni yazılımı yok olsada hiç bir + Özellik gelmeyecek çalışıyorsa ellemeyin.

48ua8900 mb120 kolay gelsin benim tv carbon yüklerken yüzde 96 baya kaldı bende usb çektim tv çöktü sanırım nasıl yapabiliriz yardımcı olurmusunuz ? :(
Tv arka kapak barkod resmini buraya ekleyin.

Hocam artısı nedir ?
Memnun iseniz güncellemeyin fakat güncelleştirmeler hata giderme ve iyileştirme içindir. Sizin yazdığınız versiyon bile eski güncelleme yaparsanız sırasıyla önce 51.32 Sonrasında 51.34 Hatta 51.38 Yazılımı da çekecektir.

Memnun iseniz güncellemeyin fakat güncelleştirmeler hata giderme ve iyileştirme içindir. Sizin yazdığınız versiyon bile eski güncelleme yaparsanız sırasıyla önce 51.32 Sonrasında 51.34 Hatta 51.38 Yazılımı da çekecektir.
Hangisi daha stabil, iyi bu yazılımlardan?

Hangisi daha stabil, iyi bu yazılımlardan?
Güncel yazılım her zaman iyidir. Benim mb230 Anakartlı televizyonum yok gelen her güncel yazılımı daimi deneme fırsatım da olmuyor onarım için gelen tv ye onarım sonrası en güncel yazılımı yükler teslim ederim.

Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Tv nin donanımı orijinal ise yazılımı yükleyin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Hocam yazilimi zipdan cikardim flasa attim ama tv nin usb sine takip yazilim icin denedim ama bi türlü usb yi gormuyor.

Barkod resmini eklediğiniz tv mb90 Anakarta sahip yeni yazılımı yok olsada hiç bir + Özellik gelmeyecek çalışıyorsa ellemeyin.
Youtube calistirmiyor ustam ne yapariz bunun icin

Vestel 32HB5000 17MB140 full yazılım lazım:

Seri No: 7898662702415
PNL: 23453464
VPAZ: 20271921

Geri
Üst Alt