B Çevrimdışı
6 Şub 2019
55
49
SEG 32SCH5630 İÇİN FULL YAZILIM RİCA

cihaz logo da kalıyor

32SCH5630.jpg

M Çevrimdışı

mehmetgayır

Yeni Üye
13 Ara 2018
6
44
S.a Adem abinin selamı var ustam sizden rica etmemi istedi full yazılım gerekiyor yollaya bilir misiniz

IMG_20211004_235154.jpg

S.a Adem abinin selamı var ustam sizden rica etmemi istedi full yazılım gerekiyor yollaya bilir misiniz

IMG_20211004_235154.jpg
Model bu ustam

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65

Model bu ustam

M Çevrimdışı

mehmetgayır

Yeni Üye
13 Ara 2018
6
44
vestele36b9cb5e57fd2c4.jpg

ustam tv bu yazılım sorunu oldugu için bagzı sıkıntılar var telvizyonda elinizde varsa bu modele uygun güncel yazılım paylaşırsanız sevinirim teşekkürler iyi çalışmalar

M Çevrimdışı

mehmetgayır

Yeni Üye
13 Ara 2018
6
44
Yazılımı versinler ama merak ettim,ne gibi sıkıntıları var tvnin yazılımla alakalı :alala
hemen yazayım ustam
tv smart özelligini açıp kullandıktan sonra normal tv moduna geçtiğimizde mesela trt1 açıyorum ses geliyor görüntü yok ekran siyah
kumandadan kapatıp açıyorum devam ediyor bende fişi söküp 1,2 saniye bekleyip taktım düzeldi ve sürekli böyle yapıyorum ama zor oluyor bende adem ustama rica ettim anlattım durumu yazılımsal gibi gözüküyor dedi oyüzden sizden yardım istedim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hemen yazayım ustam
tv smart özelligini açıp kullandıktan sonra normal tv moduna geçtiğimizde mesela trt1 açıyorum ses geliyor görüntü yok ekran siyah
kumandadan kapatıp açıyorum devam ediyor bende fişi söküp 1,2 saniye bekleyip taktım düzeldi ve sürekli böyle yapıyorum ama zor oluyor bende adem ustama rica ettim anlattım durumu yazılımsal gibi gözüküyor dedi oyüzden sizden yardım istedim
Hımm ,yazılımsal görünüyor ,yazılımı aldığında güzel bir yerde saklarsın ,bir sıkıntıda tekrar yüklemek için :ok

Geri
Üst Alt