B
burak_elektronik_karaman
Aktif Üye
- 6 Şub 2019
- 55
- 49
SEG 32SCH5630 İÇİN FULL YAZILIM RİCA
cihaz logo da kalıyor
cihaz logo da kalıyor
Rica ederim.teşekkür ederim ustam şimdi deniyorum sonuç hakkında bilgi veririm
allah razı olsun ustam tv açıldı teşekkürlerimizi bir borç biliriz.
Yazılım linkSEG 32SCH5630 İÇİN FULL YAZILIM RİCA
cihaz logo da kalıyor
S.a Adem abinin selamı var ustam sizden rica etmemi istedi full yazılım gerekiyor yollaya bilir misinizÖnemli - VESTEL Üretimi tüm ürünler için FULL yazılım talep konusu
Iyi günler arkadaslar kolay gelsin. ben daha taze yeni üyeyim. forumda aradim ve bulamadigim icin bu ankette bi sorayim dedim: bendeki televizyon : marka: Regal Model: LE40F7440S Smart S/N: 7058629300194 Youtube güncell olmadigindan acilmiyor. forumda okumustum menüden 4725 üzere bunu buldum...tavsiyeforumu.com
Model bu ustamS.a Adem abinin selamı var ustam sizden rica etmemi istedi full yazılım gerekiyor yollaya bilir misiniz
Arka kapak daki seri no yu paylaşım yapınızS.a Adem abinin selamı var ustam sizden rica etmemi istedi full yazılım gerekiyor yollaya bilir misiniz
Model bu ustam
Ustam onunda atayım bu işimize yarar mıArka kapak daki seri no yu paylaşım yapınız
Arka kapak daki seri no yu paylaşım yapınız
S.a Adem abinin selamı var ustam sizden rica etmemi istedi full yazılım gerekiyor yollaya bilir misiniz
Model bu ustam
Yazılımı versinler ama merak ettim,ne gibi sıkıntıları var tvnin yazılımla alakalı
ustam tv bu yazılım sorunu oldugu için bagzı sıkıntılar var telvizyonda elinizde varsa bu modele uygun güncel yazılım paylaşırsanız sevinirim teşekkürler iyi çalışmalar
hemen yazayım ustamYazılımı versinler ama merak ettim,ne gibi sıkıntıları var tvnin yazılımla alakalı
Hımm ,yazılımsal görünüyor ,yazılımı aldığında güzel bir yerde saklarsın ,bir sıkıntıda tekrar yüklemek içinhemen yazayım ustam
tv smart özelligini açıp kullandıktan sonra normal tv moduna geçtiğimizde mesela trt1 açıyorum ses geliyor görüntü yok ekran siyah
kumandadan kapatıp açıyorum devam ediyor bende fişi söküp 1,2 saniye bekleyip taktım düzeldi ve sürekli böyle yapıyorum ama zor oluyor bende adem ustama rica ettim anlattım durumu yazılımsal gibi gözüküyor dedi oyüzden sizden yardım istedim
teşekkürler ustam tabikide saklarımHımm ,yazılımsal görünüyor ,yazılımı aldığında güzel bir yerde saklarsın ,bir sıkıntıda tekrar yüklemek için
Sorry. Edit.teşekkürler ustam tabikide saklarım
Güncelleme yazılımı linkUstam onunda atayım bu işimize yarar mı
Tv sabit duvara etiketi tam ortaya yapışık söküyorum şimdi
tamamdır ustam