Hocam fotoğraflar bunlar eksiklik varsa lütfen söyleyin. Problemim ise güncelleme yazılımı attıktan sonra ortaya çıkmıştı yaklaşık 8-9 aydır da hiç düzelmedi bende dokunmadım açıkçası. Mute(Sesi kapat) tuşuna basıldığında tv de her hangi bir görüntü, ses problemi olmuyor ancak kumanda çalışmaz hale geliyor yani ne TV yi kapatabiliyor ne sesi kısıyor nede başka bir şey yapıyor fişi çekip takmam gerekiyor bazen de TV kendi kendine kapanıyor 5-6 saniye sonra açılıyor bu durum bayağı bir nadir oluyor aşağı yukarı 2-3 ayda bir denebilir belki çünkü en son 3 ay önce olmuştu. Bu arada elektrik dalgalanmasından vs. Olmadığına eminim çünkü göz kırpıyor(kapanma animasyonundan bahsediyorum) kapanırken, aniden gitmiyor. Full yazılım ile kurtarıp kurtarılamayacağını görmek istiyorum en azından denemek istiyorum hocam tüm sorumluluk bana aittir. Arıza vb. Durumlarda tamamen yükümlü benim bu kuralı biliyorum.
Edit: Hocam başka bir problem yaşıyorum smart tv menüsüne girdim app market kısmında blutv ye bakacaktım internet gitti bende kapatayım dedim security error diye bir sayfa çıktı karşıma misconfigruation vs diyor full yazılım şart oldu. (Bunu çözdüm hocam HBBTV yi kapatınca düzeldi ama diğer sorunlar devam etmekte ayrıca fark ettim ki sadece mute tuşu değil kendi kendine de donuyor tamamen)