By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
WhatsApp-Image-2021-09-08-at-19.37.00.jpg

selamın aleyküm ustam öncelikler böyle faydalı bir konuyu actıgınız için çok teşekkür ederim. tv anakartı değiştik yazılar bozuk şekilde ve yazımını bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim ..
Aleyküm selam resmini eklediğiniz barkod Mb82 Anakart kullanılmış tv ye ait taktığınız anakart nedir. Yine Mb82 mi?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
WhatsApp-Image-2021-09-08-at-19.37.00.jpg

selamın aleyküm ustam öncelikler böyle faydalı bir konuyu actıgınız için çok teşekkür ederim. tv anakartı değiştik yazılar bozuk şekilde ve yazımını bulamadım yardımcı olursanız cok sevinirim ..
Çıkartılan anakart ile yeni takılan anakart Mb82 İse linkteki yazılımı yükleyin.

A Çevrimdışı

aytacpinaroglu

Yeni Üye
7 May 2021
14
41
Çıkartılan anakart ile yeni takılan anakart Mb82 İse linkteki yazılımı yükleyin.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
öncelikler çok teşekkür ederim ustam.. yazılımı attım ama vestel yazısı geliyor ve gerisi yok.. ama ledler yanmaya devam ediyor. acaba farklı bir yazılımmı yüklememiz gerekli
öncelikler çok teşekkür ederim ustam.. yazılımı attım ama vestel yazısı geliyor ve gerisi yok.. ama ledler yanmaya devam ediyor. acaba farklı bir yazılımmı yüklememiz gerekli
sorun çözüldü ustam teşekkür ederim..

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

santana68

Yeni Üye
21 Mar 2019
18
41
Üstatlar öncelikle kolay gelsin 17mb140 ana kartlı vestel televizyonumuz var lektirik geldi gitti problem oluştu açılışta vestel logosu geliyor sonra kapanıp tekrar açılıyor böyle devam ediyor kapanıp açılmaya kurtarma yazılımı denedim olmadı mümkünse full yazılım talep edebilirmiyim

YAZILIM.jpg

V Çevrimdışı

Vanessa

Yeni Üye
30 Ağu 2021
4
27
Zipin içinden çıkarıp ayrıştırıp usb yemi atmam gerekiyor
ok tuşu ile yükleyin
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Ben şimdi bu verdiğiniz linkten usb bağlayıp vestel logosu çıkma sorununu halettim televizyonumu açıp kurdum çok teşekkür ederim ama birşey daha soracağım televizyona güncellemede yapmak istiyorum çünkü sürümü 2017 ilk aldığım halde kalmış bunu yapmak için ayrı bir yazılım mı vereceksiniz yoksa bu verdiğiniz onada yarar mı?

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Zipin içinden çıkarıp ayrıştırıp usb yemi atmam gerekiyor

Ben şimdi bu verdiğiniz linkten usb bağlayıp vestel logosu çıkma sorununu halettim televizyonumu açıp kurdum çok teşekkür ederim ama birşey daha soracağım televizyona güncellemede yapmak istiyorum çünkü sürümü 2017 ilk aldığım halde kalmış bunu yapmak için ayrı bir yazılım mı vereceksiniz yoksa bu verdiğiniz onada yarar mı?
Anakartınıza uygun yazılımı link den bulabilirsiniz

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
Üstatlar öncelikle kolay gelsin 17mb140 ana kartlı vestel televizyonumuz var lektirik geldi gitti problem oluştu açılışta vestel logosu geliyor sonra kapanıp tekrar açılıyor böyle devam ediyor kapanıp açılmaya kurtarma yazılımı denedim olmadı mümkünse full yazılım talep edebilirmiyim

YAZILIM.jpg
Carbon olanını denermisin

S Çevrimdışı

santana68

Yeni Üye
21 Mar 2019
18
41
Carbon olanını denermisin
Hocam dnedim yazılım sonlanmıyor kırmızı ışık hızlı şekilde yanıp sönüyor ama tamamlamıyor

A Çevrimdışı

Aybars33

Yeni Üye
10 Kas 2019
5
36
22-38-38-IMG_20210817_190727.jpg

Full yazılım yükledim ama YouTube yine çalışmıyor YouTube ye giriyorum ama videolar oynatilmiyor varmı bir çözümü acaba

Geri
Üst Alt