T Çevrimdışı

tonyalmeida

Yeni Üye
14 Kas 2020
30
40
Vestel 49UB8300 televizyon için yeni yazılım mevcutmu

1f75f2fd-73a1-4b54-8870-eb233aacc734.jpg

T Çevrimdışı

tonyalmeida

Yeni Üye
14 Kas 2020
30
40
Güncellemeyi yükledim dediğiniz mavi görüntü eskiden olan sarı renk e dönüştü. Haricinde başka değişiklik olmadı

T Çevrimdışı

tufantb38 

Yeni Üye
6 Kas 2019
33
42
Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***

Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
bu yazılımı yükledim vestelyazısı geliyor tekrar kırmızı ışıkta kalıyor

Greylights Çevrimdışı

Greylights

Aktif Üye
13 Haz 2019
56
26
Merhaba, resimdeki model için yazılım almıştım birkaç sıkıntı yaşıyorum diye, kullanmadığım için erteledim yazılım atmayı. Bu aralar yine sıkıntı yaşattığı için yazılım atayım dedim fakat tv bir türlü algılamadı sanırım. Ok tuşuna basarak fişe takıyorum ama tv ekranı açılıp bekleme moduna geçiyor. Farklı usb portunda denedim, usb belleğin hafızasını 2gb düşürdüm, ziple aynı isimde klasörle attmayı denedim, yeniden dosyaları indirdim ama olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
Video:
20210331_20455104752e75b8128a9a.jpg

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,804
Merhaba, resimdeki model için yazılım almıştım birkaç sıkıntı yaşıyorum diye, kullanmadığım için erteledim yazılım atmayı. Bu aralar yine sıkıntı yaşattığı için yazılım atayım dedim fakat tv bir türlü algılamadı sanırım. Ok tuşuna basarak fişe takıyorum ama tv ekranı açılıp bekleme moduna geçiyor. Farklı usb portunda denedim, usb belleğin hafızasını 2gb düşürdüm, ziple aynı isimde klasörle attmayı denedim, yeniden dosyaları indirdim ama olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
Video:
20210331_20455104752e75b8128a9a.jpg
Yazılımı yüklerken OK tuşuna sabit basılı tutmayın çok seri bir şekilde yazılımı yüklemeye başlayıncaya kadar sürekli bas çek yapın yükleme başlayınca OK tuşunu bırakın.

Geri
Üst Alt