Daha güncel olan yazılım link bu arada tv nizin ledleride arızalı mavi görüntü hakim.Vestel 49UB8300 televizyon için yeni yazılım mevcutmu
Anakart güncel bir anakart değil zaten güncelleme yazılımı ile fazla bir yenilik gelmeyecekti renkteki değişiklik için resim ekler misiniz.Güncellemeyi yükledim dediğiniz mavi görüntü eskiden olan sarı renk e dönüştü. Haricinde başka değişiklik olmadı
Yazılım linkselam ustalar bu tv hangi yazılım yüklemek gerektv çöktü
bu yazılımı yükledim vestelyazısı geliyor tekrar kırmızı ışıkta kalıyorYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Linkteki yazılımı deneyinbu yazılımı yükledim vestelyazısı geliyor tekrar kırmızı ışıkta kalıyor
çok teşekkür ederim bu yazılım oldu ellerine saglık ALLAH razıolsunLinkteki yazılımı deneyin
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Rica ederim.çok teşekkür ederim bu yazılım oldu ellerine saglık ALLAH razıolsun
Yazılımı yüklerken OK tuşuna sabit basılı tutmayın çok seri bir şekilde yazılımı yüklemeye başlayıncaya kadar sürekli bas çek yapın yükleme başlayınca OK tuşunu bırakın.Merhaba, resimdeki model için yazılım almıştım birkaç sıkıntı yaşıyorum diye, kullanmadığım için erteledim yazılım atmayı. Bu aralar yine sıkıntı yaşattığı için yazılım atayım dedim fakat tv bir türlü algılamadı sanırım. Ok tuşuna basarak fişe takıyorum ama tv ekranı açılıp bekleme moduna geçiyor. Farklı usb portunda denedim, usb belleğin hafızasını 2gb düşürdüm, ziple aynı isimde klasörle attmayı denedim, yeniden dosyaları indirdim ama olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
Video:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.