By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,804
Yazılım linkmerhaba 55ud8400 4k smart tv yanlış full yazılım attım .acaba doğru full yazımı verebilirmisiniz
z
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
Yazılım linkmerhaba 55ud8400 4k smart tv yanlış full yazılım attım .acaba doğru full yazımı verebilirmisiniz
z
yazılım için teşekkürlerYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK tuşu ile yüklenecek
ful oktuşu ilevestel smart 48fd7300 cihaz sürekli açılıp kapanıyor kurtarma yazılımı na ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
sn 7901449 702019
titanim denermisinkolay gelsin herkese hi level 49hl550 tv standby sorunu vardı hiç açılmıyordu yazılım yüklendi ama şimdi de renk döngüsüne girdi full yazılım ile sorun çözülebilinir mi
22.50.52.jpg[/img]
maalesef olmadı denemiştim tekrar denedim farklı belleklerle de denedim olmadıtitanim denermisin
17MB140 Kurtarma yazılımı
MB140 Şaseli televizyonlarda görülen arızalar; mb140 kurtarma yazılımı - 17mb140 - vestel mb140 yazılım - Açılmıyor (Standby ışığı yanıyor), - Logo geliyor açılmıyor (Standby ışığı yanıp/sönüyor), - Logo geliyor kapanıyor (Standby ışığı yanıp/ sönüyor sonra standby ışığı sabit yanıyor) - Logo...tavsiyeforumu.com
ilginiz için çok tşkkür ederim fakat yazılımı yükledim şimdide yükleme bittikten sonra anamenüye geliyor tv kapanıyor ilk arıza tv sürekli açılıp kapanıyordu şimdi ise kumandadan açıyorum 3,4 sn sonra kapanıyorful oktuşu ile
Yazılım linkkolay gelsin herkese hi level 49hl550 tv standby sorunu vardı hiç açılmıyordu yazılım yüklendi ama şimdi de renk döngüsüne girdi full yazılım ile sorun çözülebilinir mi
22.50.52.jpg[/img]
Bahsettiğiniz gibi yazılım dipten çıkarılıpYazılım link
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
ilginiz için çok tşkkür ederim fakat yazılımı yükledim şimdide yükleme bittikten sonra anamenüye geliyor tv kapanıyor ilk arıza tv sürekli açılıp kapanıyordu şimdi ise kumandadan açıyorum 3,4 sn sonra kapanıyor yazılm zipten çıkartılıp anlattığınız gibi yüklendi fakat doğru yazılım olmama ihtimali varmıdır çünkü yüklemeyi yapıyorful oktuşu ile
çok şükür oldu sayenizde ilk denediğim bellekle olmadı farklı bellekle denedim oldu şuan çalışıyor teşekkür ederim çok sağolunYazılım link
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Kullandığınız flash bellek 4GB üzeri olmasın.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
çok şükür oldu sayenizde ilk denediğim bellekle olmadı farklı bellekle denedim oldu şuan çalışıyor teşekkür ederim çok sağolun
güncellemeyi de yaptım v1.38 oldu herhangi bi aksilik olmadı tekrardan teşekkürlerBahsettiğiniz gibi yazılım dipten çıkarılıp
ilginiz için çok tşkkür ederim fakat yazılımı yükledim şimdide yükleme bittikten sonra anamenüye geliyor tv kapanıyor ilk arıza tv sürekli açılıp kapanıyordu şimdi ise kumandadan açıyorum 3,4 sn sonra kapanıyor yazılm zipten çıkartılıp anlattığınız gibi yüklendi fakat doğru yazılım olmama ihtimali varmıdır çünkü yüklemeyi yapıyor
full yazılım yardımlarınızı bekliyorumvestel smart 48fd7300 cihaz sürekli açılıp kapanıyor kurtarma yazılımı na ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
sn 7901449 702019
yukarıdaki mesajda ful yazılım vermiştim düzelmiyorsa donanımsal sorun olabilir servisden destek alınızfull yazılım yardımlarınızı bekliyorum
Rica ederim.çok şükür oldu sayenizde ilk denediğim bellekle olmadı farklı bellekle denedim oldu şuan çalışıyor teşekkür ederim çok sağolun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
güncellemeyi de yaptım v1.38 oldu herhangi bi aksilik olmadı tekrardan teşekkürler