G
gokaybilgin
Yeni Üye
- 26 Kas 2018
- 6
- 38
sürekli netflix sorunu yaşıyorum. full yazılım paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
yazılım versiyonu güncelmisürekli netflix sorunu yaşıyorum. full yazılım paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
günceldi düne kadar yine eskiye döndüm ama hepsinde aynı sorun UI-800-3 kodlu. bir süre sonra hesabı açmıyor netflix sıfırlamam gerekiyor.yazılım versiyonu güncelmi
Önemli - Vestel Mb82 (Kurtarma) Mb100-Mb110-Mb120-Mb130-Mb140-Mb211-Mb230 Güncelleme-Çekirdek Yazılım Konusu
merhaba, Tavsiye forumu ayrıcalığıyla tam gaz devam ederek sizin için güncel yazılımları, eskiye dönük yazılımları kendi upload sitemize ekledik, foruma yeni katılanlara tekrardan ''hoş geldiniz'' demek isterim. yazılımları indirip yüklemeden önce muhakkak aşağıdaki yönergeleri, duyuruları...tavsiyeforumu.com
ful yazılım denermisinArkadaşlar merhaba cihazım 43F9500 alalı 6 ay kadar oluyor. Bu akşam tv'yi açmak istediğim de led ışık yanıp sönüyor, vestel logosu kalıyor bir süre sonra gidiyor tekrar geliyor yardımcı olursanız sevinirim.
İlgi ve alakanız için teşekkür ediyorum. Yazılım kurmadan, 1 saattir açılmayan televizyon kendi kendine açıldı. Nasıl oldu anlamadım. İyi akşamlar diliyorum.ful yazılım denermisin
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Bu akşam tv'yi açmak istediğim de led ışık yanıp sönüyor, vestel logosu kalıyor bir süre sonra gidiyor tekrar geliyor yardımcı olursanız sevinirim.
yazılım yardımı yapar mısınız
Yazılım linksürekli netflix sorunu yaşıyorum. full yazılım paylaşırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.