T
Toros Elektronik
Aktif Üye
- 13 Ara 2018
- 140
- 24
çok ama çok teşekkür ediyorum. TEKNOwestful
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Rakamlar okunmuyor net bir resim ekler misin.iyi tatiller bu tv nin yazılımı bulunurmu acaba mavi ışık devamlı yanıp sönüyor
MB61 Tv eski bir anakarta sahip olduğu için maalesef arşivimde yok. Diğer ustaların cevap yazmasını bekleyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
17mb61-2
Rica ederim.teşekkürler
Deneyin:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
17mb61-2
çok teşekkür ederim.Ekran saglam oldugu sürece, ekrana uyumlu kart kombinasyonu (besleme anakart) saglamak sarti ile daha yeni model anakart takmak mümkün ama nokta atisi tavsiye veya tercih yapmak mümkün degil..Uyum saglayabilirseniz mb211 bile takabilirsiniz.
Anakart degisimi hakkinda dikkat edilmesi gereken ayrintilar,deneyimlerim..
Cesitli sebeblerden dolayi anakartimiz bozuldugunda veya artik teknik yetersizlikler sebebiyle youtube netflix gibi uygulamalari desteklememeye basladiginda aklimiza gelenlerden bir tanesi mevcut kart yerine daha iyi özelliklere sahip kart takabilirmiyiz sorusudur. Ben bu soruya cevap vermek...tavsiyeforumu.com
arka kapak daki seri noyu yazarmısınVestel 40FB5050 vestel yazısından sonra kalıyor acılmıyor araştırdığım kadarıyla yazılım yüklenmesi gerekiyormus acaba hangi yazılımı kurmalıyım hangi anakart var hiçbir fikrim yok lütfen yardım edin
arka kapak daki seri noyu yazarmısın
bakalım ok düğmesine basılı tutup fişe takıcam umarım işe yarayacak şimdiden teşekkürler gerekli yazılımı atabilirseniz cok memnun olurm