Yüklenir sorun yok 130s hatirlamistim seni
Yüklenir sorun yok 130s hatirlamistim seni
Teşekkürler...Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
OK ile yüklenecek
Ekran saglam oldugu sürece, ekrana uyumlu kart kombinasyonu (besleme anakart) saglamak sarti ile daha yeni model anakart takmak mümkün ama nokta atisi tavsiye veya tercih yapmak mümkün degil..Uyum saglayabilirseniz mb211 bile takabilirsiniz.Teşekkürler...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sayın By Troll Ben bu tv ye başka bir kart takamaz mıyım. Sorunsuz kartlardan. Teşekkürler.
fulBirdenbire çalışması duran netfix için denemediğim bir şey kalmadı diyebilirim.
Bu sebeble full yazılım rica ediyorum. Teşekkürler
Benim tv de 50 pf8575 bana da yardımcı olur musunuzseri no yazarmısın
cihazdaki sorun nedir. donanımsal olarak geri kalmış bir cihazBenim tv de 50 pf8575 bana da yardımcı olur musunuz
Netflix ve diğer güncel programları görmek için güncelleme yapılabilir mi acabacihazdaki sorun nedir. donanımsal olarak geri kalmış bir cihaz
9x anakarta sahip bir cihaz 9x serisi anakartlarda sadece mb97 ve mb98 anakartlarda netflix mevcut.diğerlerinde yok yazılımlada gelmiyor. siz android box yada xiaomi mistick kullanabilirsiniz. smart özelliği için tv almayınız bahsettiğim cihazlar işinizi görürNetflix ve diğer güncel programları görmek için güncelleme yapılabilir mi acaba
Güncelleme iyi olmaz mı peki, özellikleri resimde mevcut9x anakarta sahip bir cihaz 9x serisi anakartlarda sadece mb97 ve mb98 anakartlarda netflix mevcut.diğerlerinde yok yazılımlada gelmiyor. siz android box yada xiaomi mistick kullanabilirsiniz. smart özelliği için tv almayınız bahsettiğim cihazlar işinizi görür
mb90 anakart mevcut bu anakartda netflix yok zaten.Güncelleme iyi olmaz mı peki, özellikleri resimde mevcut
Anladım teşekkür ederimmb90 anakart mevcut bu anakartda netflix yok zaten.