By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,033
Kanal. Listesi yüklendi diyor ama kanallar aynı değişen birsey yok eski kanal listem görünüyor
Öncesinde tkgs kurulumu yapılmış ise ve tkgs otomatik ayarda ise usb den yükleneni almadığı durumlar oluyor. Kurulum menüsünden tkgs kapatın.

O Çevrimdışı

obivan

Yeni Üye
9 Ağu 2025
1
46
nasıl iniyor bu tıklıyorum bişey yok

niye inmiyor hiç bişey beğenip tıklıyorum hiç bir şey inmiyor

nasıl iniyor bu liste arkadaş

C Çevrimdışı

chopcucu

Yeni Üye
22 Ağu 2025
2
Turksat 4A'da bazı kanallar birkaç gün önce frekans değiştirdi, listeyi yüklemeyi deneyeceğim.

NOT: Hesap onayı sırasında yaşadığım problem için yardımcı olan yönetici arkadaşa ve konu sahibine teşekkürler.

C Çevrimdışı

chopcucu

Yeni Üye
22 Ağu 2025
2
İlk fırsatta güncel dosyalar yüklenecek
Hocam merhaba tekrar. TV evde olunca ancak akşam yükleyebildim. Bizdeki liste 3 - 5 senelik falandı. Hazırladığınız listeyi yükledikten sonra açılmayan kanalları açıldı, hatta bazıları da HD formatında. NovaSatcoDx programıyla da sıraya koydum canavar gibi oldu. İlginize emeğinize teşekkürler.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
16,033
Hocam merhaba tekrar. TV evde olunca ancak akşam yükleyebildim. Bizdeki liste 3 - 5 senelik falandı. Hazırladığınız listeyi yükledikten sonra açılmayan kanalları açıldı, hatta bazıları da HD formatında. NovaSatcoDx programıyla da sıraya koydum canavar gibi oldu. İlginize emeğinize teşekkürler.
🙏

Geri
Üst Alt