By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,961
Az önce yazıyı güncelledim.Şimdi gördüm hocam deneyeceğim. Bunu yapınca var olan liste siliniyor mu?
Az önce yazıyı güncelledim.Şimdi gördüm hocam deneyeceğim. Bunu yapınca var olan liste siliniyor mu?
Evet standart' ın yerine geçecekEvet bende hali hazırda iki liste var zaten o zaman standarttaki listenin yerine geçecek bu liste o kadar da ayarlamakla uğraştım bu mereti yine kanal sayilari bozuldu
Rica ederim.teşekkürler
Abilerim bana Türksat full kanal listesi lazım,Digitürk modül için kanal sıralaması yapacağım,android TV de USB atma yokmuş kanalları,bana yardımcı olursanız çok memnun olurumRica ederim.
Tv Vestel veya yan ürünü ise tkgs araması yaptırın Türksat' ın şifreli şifresiz tüm kanallarını bulur. Sonrasında sıralamayı kendiniz yapacaksınız.Abilerim bana Türksat full kanal listesi lazım,Digitürk modül için kanal sıralaması yapacağım,android TV de USB atma yokmuş kanalları,bana yardımcı olursanız çok memnun olurum
Sıralamayı tv de yapıyorum.Merhaba
Vestel Led Tv USB den kanal yükleme veya aktarma olayında "sdx dosyasına" hangi program ile sıralamaya müdahale edebilirim adı lütfen. Yada Müşterek bir binada oturuyorum Hedend sistemi üzerinden QAM olarak otomatik tarama da 114-878 Mhz aralığında kanallar veriliyor ama sıralamayı diğer tv lerimde normal almama rağmen Vestel de sıralamayı farklı olarak yüklüyor neye göre seçiyor SID, ONID, TSID göre mi bilemedim. Bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum.
Ama bunu bina icerisinde 100 yakın vestel marka tv var bunların hepsinde kendim yapmak çok uzun sürer bu yüzden daha kısa bir yolunu bulmam gerekiyor...Sıralamayı tv de yapıyorum.
Bir tv de sıralama yapılır usb flash belleğe tv den yedek alınır diğer tv lere yüklenir.Ama bunu bina icerisinde 100 yakın vestel marka tv var bunların hepsinde kendim yapmak çok uzun sürer bu yüzden daha kısa bir yolunu bulmam gerekiyor...
Aşağıdaki programı hala kullanıyorum ,çok memnunum,işine yara mı bilemiyorum.Galiba kablotv kanalları olmuyorMerhaba
Vestel Led Tv USB den kanal yükleme veya aktarma olayında "sdx dosyasına" hangi program ile sıralamaya müdahale edebilirim adı lütfen. Yada Müşterek bir binada oturuyorum Hedend sistemi üzerinden QAM olarak otomatik tarama da 114-878 Mhz aralığında kanallar veriliyor ama sıralamayı diğer tv lerimde normal almama rağmen Vestel de sıralamayı farklı olarak yüklüyor neye göre seçiyor SID, ONID, TSID göre mi bilemedim. Bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum.
Doğru söylüyorsunuz fakat bu dediğiniz Uydu kanallarını sıralarken oluyor doğrudur USB ye yüklüyor ve aktarıyor, fakat Hedend yani DVB-C Tüner den QAM kanallarını USB ye aktarmaya veya TV den USB ye kalktığınızda bu işlemi yapmıyor bizzat denedim ve yaptım olmuyor. Bunun çözümünü arıyorum...Bir tv de sıralama yapılır usb flash belleğe tv den yedek alınır diğer tv lere yüklenir.
Teşekkür ederim...Aynen dediğiniz üzere Dvb-C Qam kanalları için bu sıralamayı yapmıyor.Aşağıdaki programı hala kullanıyorum ,çok memnunum,işine yara mı bilemiyorum.Galiba kablotv kanalları olmuyor
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***