Tesekkur ederim bi denerim..Tv yi komşuda deneyin kanallar gelirse sizin eve gelen kabloda veya santralde bağlı olduğu portta sorun vardır. Santralde boş port varsa sizin eve gelen kablonun ucunu bulup boş porta bağlayabilirsiniz..
Tesekkur ederim bi denerim..Tv yi komşuda deneyin kanallar gelirse sizin eve gelen kabloda veya santralde bağlı olduğu portta sorun vardır. Santralde boş port varsa sizin eve gelen kablonun ucunu bulup boş porta bağlayabilirsiniz..
Rica ederim.Tesekkur ederim bi denerim..
slm üstad.. Sorunumu hallettim uyducu çağırdım santral sistemdeki lnb de sorun varmış halletti teşekkür ederim..Rica ederim.
Rica ederim.slm üstad.. Sorunumu hallettim uyducu çağırdım santral sistemdeki lnb de sorun varmış halletti teşekkür ederim..
Linkleri ben göremiyorum yardımcı olurmusunuzçok işime yaradı çok tsk ederimmmmmmmmmmmmm
İlk mesajda sağ alt köşede beğen simgesinden mesajı beğendiğinde linkleri görürsün. Eklediğim resime bakın.Linkleri ben göremiyorum yardımcı olurmusunuz
Çatıdaki çanak anten sayısına ve yüklenecek tv nin 4K olup olmadığına göre seçim yapın listelerin hepsi olur fakat çanak sayısı 1 (Türksat) İse diğer uydudan (Hotbird) Bir kanal tuşladığınızda çatıda o kanala ait çanak anten olmadığı için sinyal yok yazısını görürsünüz.hocam vestel tecwood tv var güncel kanal liste olarak hangisini tüklemem lazım acaba.?
Tv nin anten kurulum menüsündeki diseqc ayarları mutlaka yapılmış olsun. İlk mesajdaki talimatları uygulayın sorunsuz yüklenir.Hocam usbye attım uydu kanal listesi yüklemesinden yaptım fakat başarısız oldu diyor sebebi nedir
Tek çanak anten kullanıyor olsanız bile tv nin diseqc ayarları mutlaka yapılmış olmalıdır. Türksat birinci porta Hotbird veya başka bir uydu ismi ikinci porta ayarlanmalıdır.kanal 7 hd beyaztv hd gibi kanallar var ama açılmıyor