By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 15,021
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Hocam Turksat listesini indirip yükledim ama KanalD hd ve CNN Türk hd açılmıyor görüntü gelip gidiyor tv RTV32917 32" FHF Satellite LCD
Tv arka kapak etiket resmini buraya ekleyin.Hocam Turksat listesini indirip yükledim ama KanalD hd ve CNN Türk hd açılmıyor görüntü gelip gidiyor tv RTV32917 32" FHF Satellite LCD
Usb flash belleği taktığın yerin en altında joystick tuş var ona yanlışlıkla değdiyseniz takılı kalmış olabilir 3-5 Defa üzerine basıp bırakın yukarı aşağı hareket ettirin flash bellekteki kanal dosyasını kanal yüklemesi yaparken görebilirsiniz.Merhaba,
Malum Avrupa kupa maçları için TRT1 Turksat 4A tanımlı değiildi vestel tv mizde. Bende, foruma üye olarak hazır listelerinizi indirdim pc ye , ardından zip ten çıkartarak flash belleğe atıp ,tv ye taktım.İlk iş olarak olası bir sorun karşısında mevcut listemi flash belleğe atmak üzere kurulum menüsü altından tv den usb ye yükle adımını seçtim.Ancak bu adımdan sonra , tv de tuhaf sorunlar oluştu.Öncelikle mevcut kanal listesini usb belleğe atamadı. Ardından ise , TV de ses gitti. Kumandadan Volume tuşuna sürekli basarsam uzun süre, sesi açıyor çok zorlanarak , ancak tuşu bıraktığım anda ses kendiliğinden geri düşüp sıfırlanıyor oCD olarak ta bu ses düşüşünü görüyorum. Açtım kapadım, tv fişini çektim kapadım.Ne yaptı isem düzelmedi. Ayrıca USB belleği taktığımda , bellek içeriğini görmek istermisin diye sorduğunda bellekteki eski dosyaları görüyorum ancak zip ten çıkartıp yüklediğim sdx.dosya ekranda görünmüyor. Engin bilgilerinize ve uardımlarınıza ihtiyacım var ,durup dururken tv nin düzenini bozduk.şimdiden teşekkürler.Not: Aynı konuyu youtube da yazılım güncelleme videonuz altına da yazdım.Hangisine cevap dönersrniz aryok. Saygılar
teşekkürler
teşekkürler
Teşekküler
selamlar, bende vestel android var kendi kanal listemi nasıl alabilirim? forumda bulamadımTv de düzenleyip tv den alıyorum.
Android tv den henüz alınamıyor. Hangi kanallar eksikselamlar, bende vestel android var kendi kanal listemi nasıl alabilirim? forumda bulamadım
usb'den kanal yüklemeyi öğrendim ama bu sitede verilen listede bazı kanallar eksik..
tv'den aldığım liste ile birleştireceğim. yardımcı olursanız sevinirim
S sport'un şifresiz bir kanalı vardı.Android tv den henüz alınamıyor. Hangi kanallar eksik