4K TÜRKSATHangi dosyayı indirmeye çalışıyorsunuz?
4K TÜRKSATHangi dosyayı indirmeye çalışıyorsunuz?
Dosya şu anda aktif, indirilebiliyor. Beğen işlemini tekrarlayıp dener misiniz? Bir de günlük dosya limitinizi aşmadınız değil mi?4K TÜRKSAT
Merhaba. Söz konusu dosyayı indirmek için tekrar sayfaya girin ve Beğen butonuna tıklayın. Şu an kontrol ettiğimde Beğen onayınız sistemde görünmüyor. Beğen butonuna tıkladıktan sonra dosya indirme butonu aktif halde olacaktır. Başka herhangi bir aksiyona gerek olmayacaktır. Kolay gelsin.
D Smart' ı modül ile mi kullanıyorsunuz?D Smart kanallarının olduğu liste varmıdır
Dsmart kurulumu seçildiğinde kendi sıralamasını kullanır.D Smart kanallarının olduğu liste varmıdır
Sunucumuzda yer alan tüm dosyaları belirli periyotlarla virüs taraması yapıyoruz.slowfood
Mesajınız akabinde tekrar denedim ve dosyama kavuştum.
Chrome virüs falan dedi, sal gelsin senden ala virüs mu olur veri hırsızı chrome dedim.
Eğdi başını, verdi dosyamı.
Emeği geçen herkese tekrardan teşekkürler.
Chrome' un verdiği uyarı muhtemelen virüs yönünden tarayamıyoruz, güvenlik yönünden sorumlu sizsiniz gibi bir uyarıdır sanırım.Sunucumuzda yer alan tüm dosyaları belirli periyotlarla virüs taraması yapıyoruz.
Tüm içeriği güvenle indirebilirsiniz.
Yok abim belirli bir dosyayı virüs olarak görüyor bunun bildirimini alıyorum ama hangi dosya olduğunu söylemiyor.Chrome' un verdiği uyarı muhtemelen virüs yönünden tarayamıyoruz, güvenlik yönünden sorumlu sizsiniz gibi bir uyarıdır sanırım.