By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Şimdi gördüm hocam deneyeceğim. Bunu yapınca var olan liste siliniyor mu?
Hazır dosyayı yükledikten sonra önceden TKGS kurulumu yaptıysanız kurulum modunu değiştirme aşamasında standart seçiyorduk standardı geri operatöre getirirseniz önceki tkgs ayarlarına döner. Standart seçip standart ta hazır dosya yüklendikten sonra yeni kanallar aktif olur. Tekrar kurulum modu bölümüne gidip operatör seçerseniz yine tkgs listesi gelir kısacası tv her iki listeyi de hafızada tutuyor.

K Çevrimdışı

Kaya94

Yeni Üye
6 Mar 2023
4
30
Evet bende hali hazırda iki liste var zaten o zaman standarttaki listenin yerine geçecek bu liste o kadar da ayarlamakla uğraştım bu mereti yine kanal sayilari bozuldu

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Abilerim bana Türksat full kanal listesi lazım,Digitürk modül için kanal sıralaması yapacağım,android TV de USB atma yokmuş kanalları,bana yardımcı olursanız çok memnun olurum
Tv Vestel veya yan ürünü ise tkgs araması yaptırın Türksat' ın şifreli şifresiz tüm kanallarını bulur. Sonrasında sıralamayı kendiniz yapacaksınız.

H Çevrimdışı

herois

Yeni Üye
20 Mar 2023
4
49
Merhaba

Vestel Led Tv USB den kanal yükleme veya aktarma olayında "sdx dosyasına" hangi program ile sıralamaya müdahale edebilirim adı lütfen. Yada Müşterek bir binada oturuyorum Hedend sistemi üzerinden QAM olarak otomatik tarama da 114-878 Mhz aralığında kanallar veriliyor ama sıralamayı diğer tv lerimde normal almama rağmen Vestel de sıralamayı farklı olarak yüklüyor neye göre seçiyor SID, ONID, TSID göre mi bilemedim. Bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,803
Merhaba

Vestel Led Tv USB den kanal yükleme veya aktarma olayında "sdx dosyasına" hangi program ile sıralamaya müdahale edebilirim adı lütfen. Yada Müşterek bir binada oturuyorum Hedend sistemi üzerinden QAM olarak otomatik tarama da 114-878 Mhz aralığında kanallar veriliyor ama sıralamayı diğer tv lerimde normal almama rağmen Vestel de sıralamayı farklı olarak yüklüyor neye göre seçiyor SID, ONID, TSID göre mi bilemedim. Bilen arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum.
Sıralamayı tv de yapıyorum.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Merhaba

Aşağıdaki programı hala kullanıyorum ,çok memnunum,işine yara mı bilemiyorum.Galiba kablotv kanalları olmuyor :ok

Geri
Üst Alt