Beyler toshiba 65ul2063dt tv geldi kuruldu vs sonra modlama konularında
Velhasıl bu konuyu tecrübe eden arkadaşlara sordum var mı bir fark gelen cevaplar var mı yok mu ben anlamadım yani
Tabi televizyonumuz vestel olsa idi bunu tecrübe etmek istemeyecektik ama toshiba regal hilevel vs vs olunca eldeki tv ler kafalarda bir acaba sorusu oluyor ister istemez..
Her neyse bende talimatlara uyup
Sonuç olarak bende görüntüde bir farklılık hissetmedim...
şimdi bir fark hissetmedi isem bunun bir sebebi olmalı benim aklıma yatan en makul cevap sonuç olarak vestel markası ne olursa olsun ürettiği tv lere
Şahsen ben
Vestel 55u9500 ekran ayar resimlerinde
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
açma mevzusu kafama takıldı acaba bu özellik tv de kapalı mı yok mu yada başka bir isim altında aktif mi ? Velhasıl bu konuyu tecrübe eden arkadaşlara sordum var mı bir fark gelen cevaplar var mı yok mu ben anlamadım yani
Giriş yap veya üye ol.
aktif oluyormu olmuyormu belli değil...Tabi televizyonumuz vestel olsa idi bunu tecrübe etmek istemeyecektik ama toshiba regal hilevel vs vs olunca eldeki tv ler kafalarda bir acaba sorusu oluyor ister istemez..
Her neyse bende talimatlara uyup
Giriş yap veya üye ol.
aktif ettim yada ettiğimi sanıyorum veya hep beraber sanıyoruz...Sonuç olarak bende görüntüde bir farklılık hissetmedim...
şimdi bir fark hissetmedi isem bunun bir sebebi olmalı benim aklıma yatan en makul cevap sonuç olarak vestel markası ne olursa olsun ürettiği tv lere
Giriş yap veya üye ol.
olmasa bile farklı isimler altında böyle bir özellik koyuyor öyle yada böyle bir görüntü iyleştirme argoritmaları var . mesela
Giriş yap veya üye ol.
, Regal
Giriş yap veya üye ol.
toshiba
Giriş yap veya üye ol.
, telefunken
Giriş yap veya üye ol.
gibi isimler altında aynı terane bence hepsi..Şahsen ben
Giriş yap veya üye ol.
açtığımızı düşünmüyorum biz sadece tv menüsünde
Giriş yap veya üye ol.
demo diye bir bölüm açıyoruz ama zaten bu işi yapsakta yapmasakta aynı görüntüyü izliyoruz..Vestel 55u9500 ekran ayar resimlerinde
Giriş yap veya üye ol.
ile ilgili hiç bir seçenek veya ibare yok oysaki bu tv de
Giriş yap veya üye ol.
+
Giriş yap veya üye ol.
Pro mevcut..