F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 18 Ara 2020 #15 orka75' Alıntı: Castı açmanın başka yolu varmı Yeniden kurunca tv kanal listeleride kaybolacak usb ye kanal yükleme yok yada ben bulamadım Genişletmek için tıkla ... Tkgs mi kurulu normal mi ? USB ile yedek android de yok
orka75' Alıntı: Castı açmanın başka yolu varmı Yeniden kurunca tv kanal listeleride kaybolacak usb ye kanal yükleme yok yada ben bulamadım Genişletmek için tıkla ... Tkgs mi kurulu normal mi ? USB ile yedek android de yok
O Çevrimdışı orka75 Yeni Üye 20 Haz 2018 41 43 18 Ara 2020 #16 fikoloji' Alıntı: Tkgs mi kurulu normal mi ? USB ile yedek android de yok Genişletmek için tıkla ... Tkgs ama esnekte kanalları kendim sıraladım
fikoloji' Alıntı: Tkgs mi kurulu normal mi ? USB ile yedek android de yok Genişletmek için tıkla ... Tkgs ama esnekte kanalları kendim sıraladım
F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 18 Ara 2020 #17 orka75' Alıntı: Tkgs ama esnekte kanalları kendim sıraladım Genişletmek için tıkla ... Kurulum videosu var deneyebilirsiniz. Ama oncesinde android farklı bir telefon deneyip test et olmaz ise kurulum deneyebilirsiniz
orka75' Alıntı: Tkgs ama esnekte kanalları kendim sıraladım Genişletmek için tıkla ... Kurulum videosu var deneyebilirsiniz. Ama oncesinde android farklı bir telefon deneyip test et olmaz ise kurulum deneyebilirsiniz
B Çevrimdışı Bekir66 Yeni Üye 20 Ara 2022 1 27 20 Ara 2022 #18 fikoloji' Alıntı: Telefon nedir iPhone mi ? Genişletmek için tıkla ... Hocam selamünaleyküm vestel android var ekran yansıtma sorunu yaşıyorum yardımcı olursunuz
fikoloji' Alıntı: Telefon nedir iPhone mi ? Genişletmek için tıkla ... Hocam selamünaleyküm vestel android var ekran yansıtma sorunu yaşıyorum yardımcı olursunuz
F Çevrimdışı fikoloji Süper Üye 13 Eki 2018 16,633 21 Ara 2022 #19 Bekir66' Alıntı: Hocam selamünaleyküm vestel android var ekran yansıtma sorunu yaşıyorum yardımcı olursunuz Genişletmek için tıkla ... Detyalari alalım sorun nedir görsel var mi
Bekir66' Alıntı: Hocam selamünaleyküm vestel android var ekran yansıtma sorunu yaşıyorum yardımcı olursunuz Genişletmek için tıkla ... Detyalari alalım sorun nedir görsel var mi