Aynen öyle iPhone de sadece airplay desteği vardırFikoloji usta ben google home yükledim.Telefonda TV görünüyor. Ancak ekrana yansıt yazısı bende çıkmıyor. Yansıtma olmuyor. Telefonum iPhone. Ondan olabilir mi? Nerede yanlış yapıyorum çözemedim.
Fikoloji usta ben google home yükledim.Telefonda TV görünüyor. Ancak ekrana yansıt yazısı bende çıkmıyor. Yansıtma olmuyor. Telefonum iPhone. Ondan olabilir mi? Nerede yanlış yapıyorum çözemedim.
Telefon nedir iPhone mi ?Google home uygulamasını yükledim uygulama tv yi görmüyor
Evet ama mibox var youtube yada netflix uygulamasında ona cast yapabiliyorum google hom uygulamasını kullanmadanTelefon nedir iPhone mi ?
Olabilir videoda belirttim ama iPhone için eğer TV destekliyor da airplay destekli uygulama gereklidir.Evet ama mibox var youtube yada netflix uygulamasında ona cast yapabiliyorum google hom uygulamasını kullanmadan
Aynı şekilde diğer vestel tv dede oluyor 58ua9600 ü telefon cast olarakta görmüyor google home da tv yi bulmuyor android tv kumandası indirdim telefona o problemsiz çalışıyor kurulumda servis castı kapalı yapmış olabilir mi
Castı açmanın başka yolu varmıOlabilir videoda belirttim ama iPhone için eğer TV destekliyor da airplay destekli uygulama gereklidir.