VESTEL UD9650 Model tv - PS4 de ses var görüntü yok

F Çevrimdışı

furkanbaysallı66

Yeni Üye
8 Mar 2019
11
33
böyle bir cözüm önerisi var denemek isterseniz;
Üretici yazılımı 4.05'ten sonra PS4 Pro'da sinyal yok, siyah görüntü - çözüm
  1. PS4 Pro ve TV'yi kapatın
  2. HDMI kablosunu TV'deki 4K 60Hz bağlantı noktasına takın
  3. TV'yi açın
  4. PS4'teki güç düğmesine iki kez bip sesi çıkana kadar basın . (Güvenli Mod)
  5. HDCP ayarlarını 1.4'e değiştirir
. PS4 yeniden başlatılır ve sinyal
alamayabilir. 7. PS4'ü kapatın ve 4. adımı tekrarlayın.
  1. "Çözünürlüğü Değiştir" i seçin. PS4 yeniden başlatılır
  2. Yeniden
başlattıktan sonra bir resim alırsanız, yuv420 10 seçeneğini seçin. Bir görüntü almazsanız, Güvenli moda geri dönün (dördüncü adım) ve sonra HDCP ayarlarına geçin. Orada “otomatik” seçeneğini seçtiniz.
11. Güvenli Mod'a geri dönün, "Çözünürlüğü Değiştir" i ve ardından yuv420'yi seçin
bu söylediğiniz çözüm hdcp 1.4 e geçiş yapmakta ve daha sonra 4k kalitesinde görüntü alamıyorsunuz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yok home tuşuna basıp 4725 yazın çıkacak bi ekran var onun resmi
Anladım mutlaka bugün paylaşacağım şu an evde değilim eve gittiğim gibi hemen göndereceğim.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Açıkçası ben kablo ihtimalini elemiş gibiyim, PS4 görüntü ayarları RGB sınırlı olarak kullanıyorum ve 4k ve HDCP 2.2 mevcut çıkış sinyalinde bulunmakta. Büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum ama çözüm hakkında maalesef bir fikir yürütemiyorum.

Ben de büyük ihtimal yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
Umarım sorununuz çözülür. :ok

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sevgili teraspy teraspy özellikle şu aktif olan DV özelliğinin mod ile kapatılabilme durumu mümkünmüdür onu bir danışayım sana :alala
Yeni gördüm mesajı,seçenek varsa kapatılabilir elbette ,profile bakmak lazım , F furkanbaysallı66 kart ve vardı ki sende?
Tabii bunu yapmak için tvden profilleri almak lazım, aşağıdaki konuyu incele:
Gerekirse sevgili D tentips veya M mesutank kesin yardımcı olurlar, tabii seçeneğin kapatılması(iptali) bir sorun yaratmayacaksa elbette.

EK:
Demiştim,ben kartın MB130 olduğunu tahmin ederek her iki profili de inceledim ,ama maalesef DV ile ilgili yer göremedim,yani bana göre modlamayla yapılacak(kesin olmamakla birlikte) bir şey değil.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt