F
furkanbaysallı66
Yeni Üye
- 8 Mar 2019
- 11
- 33
Hayır. Yanında sadece fişten çekili, elektrik almayan eski bir philips tüplü tv var.Kablonun yakınlarında hoparlör, cep telefonu vs. var mı?
Hayır. Yanında sadece fişten çekili, elektrik almayan eski bir philips tüplü tv var.Kablonun yakınlarında hoparlör, cep telefonu vs. var mı?
Hayır. Yanında sadece fişten çekili, elektrik almayan eski bir philips tüplü tv var.
böyle bir cözüm önerisi var denemek isterseniz;
Üretici yazılımı 4.05'ten sonra PS4 Pro'da sinyal yok, siyah görüntü - çözüm
. PS4 yeniden başlatılır ve sinyal
- PS4 Pro ve TV'yi kapatın
- HDMI kablosunu TV'deki 4K 60Hz bağlantı noktasına takın
- TV'yi açın
- PS4'teki güç düğmesine iki kez bip sesi çıkana kadar basın . (Güvenli Mod)
- HDCP ayarlarını 1.4'e değiştirir
alamayabilir. 7. PS4'ü kapatın ve 4. adımı tekrarlayın.
başlattıktan sonra bir resim alırsanız, yuv420 10 seçeneğini seçin. Bir görüntü almazsanız, Güvenli moda geri dönün (dördüncü adım) ve sonra HDCP ayarlarına geçin. Orada “otomatik” seçeneğini seçtiniz.
- "Çözünürlüğü Değiştir" i seçin. PS4 yeniden başlatılır
- Yeniden
11. Güvenli Mod'a geri dönün, "Çözünürlüğü Değiştir" i ve ardından yuv420'yi seçin
Almanca oyun sitesinde yayinlanan bir cözüm önerisi ,bende normal ps4 var o yüzden bir fikrim yok..konuya giris su sekilde yapilmis;TV RGB renk profili destekliyordur büyük ihtimal, neden YUV formatına geçiş yapıyoruz ki?
Almanca oyun sitesinde yayinlanan bir cözüm önerisi ,bende normal ps4 var o yüzden bir fikrim yok..konuya giris su sekilde yapilmis;
TV üreticilerinin ürün yazılımı güncellemelerini muhtemelen oluşturabilir. LG, en azından LG TV'lerde, sorunları çözmesi gereken cihazları için yeni bir güncelleme yapacağını duyurdu. Yeni çıkanZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.iyileştirmeler getirip getirmeyeceği bilinmiyor.
Öneri olarak eklenebilecek baska bilgiler kabloyla ilgili olmus;Aldığım kablo oldukça kaliteli bir 4k
Kabloda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü HDCP 2.2 uyumlu bir kablo ve televizyonum Vestel UD9650 HDCP 2.2 özelliğine sahip. Sorun daha farklı bir noktada gibi duruyor.Öneri olarak eklenebilecek baska bilgiler kabloyla ilgili olmus;
Sony konsolu orjinal HDMI kablosunu kullanın. Örneğin, daha uzun kabloya ihtiyacınız varsa, bu kablonunZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.olması gerekir 4K'da doğru görüntü çıkışı için. Ayrica kablonun dikkate alması gereken kopya koruma özelligi olmasina HDCP 2.2'ye dikkat edin. Ve bu muhtemelen sorunlara yol açabilecek bir noktadır: Örneğin 2015'ten daha eski olan 4K TV'ler standardı tam olarak karşılamayabilir - ya da yalnızca bir HDMI bağlantı noktasında uygun olabilir. Gerekirse, Tv kılavuzunuza bakın veya başka bir HDMI bağlantı noktasını test edin. Bazen HDR sinyalleri 4KTV ayarlarında da etkinleştirilmelidir. Bu seçenekleri UHD Renkli (Samsung) veya Derin Renkli (LG) gibi terimler altında bulabilirsiniz.
Büyük bir ihtimalle yazılım hatası gibi durmakta ama ben de yazılım riskli uyarılarını okuyunca biraz endişelendim.vestelde bu modelleri için çalışma var, bi güncelleme geldi ama karışık, 2. geleni formada yükledik ama yazılım hatalı çıkınca vestelde bizde kaldırdık,
yazılım gelir merak etmeyin
sıkıntı yok biz orjinal paylaşıyoruz. ayrıca geneli eski modeller için gerekli mb90 92 96 gibi modelelr sizinki mb130 bu zamana kadar araya virüs niyetine farklı dosyalar bile koydum yine yazılımı aldı sorunsuz çalıştı mb130 da korkmaKabloda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü HDCP 2.2 uyumlu bir kablo ve televizyonum Vestel UD9650 HDCP 2.2 özelliğine sahip. Sorun daha farklı bir noktada gibi duruyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Büyük bir ihtimalle yazılım hatası gibi durmakta ama ben de yazılım riskli uyarılarını okuyunca biraz endişelendim.
Açıkçası ben kablo ihtimalini elemiş gibiyim, PS4 görüntü ayarları RGB sınırlı olarak kullanıyorum ve 4k ve HDCP 2.2 mevcut çıkış sinyalinde bulunmakta. Büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum ama çözüm hakkında maalesef bir fikir yürütemiyorum.Kaldırmayı deneyin derim.
Üretici sanırım kaliteli ama aklıma başka birşey gelmiyor.
PS4'ün görüntü ayarları ne şekilde yapıldı?
Sorun ya TV'de ya da ayarlarda ya da yazılımsal.
Kabloyu başka bir Dolby Vision destekli TV'de denediniz mi?
Peki bu soruna özel bir güncelleme yayınlandı mı vestel tarafındansıkıntı yok biz orjinal paylaşıyoruz. ayrıca geneli eski modeller için gerekli mb90 92 96 gibi modelelr sizinki mb130 bu zamana kadar araya virüs niyetine farklı dosyalar bile koydum yine yazılımı aldı sorunsuz çalıştı mb130 da korkma
Gerçekten çok iyi olur çünkü çoğu insan benim sahip olduğum bu modeli oyun ve film için özellikle satın almakta çünkü TV görüntü kalitesi mükemmel, böyle bir sorundan vestelin haberinin olması sorunu çözebilir.Vestel'e de iletmek lazım o zaman. Birşey yaparlar mı bilemem.
TV zaten eski değil.
F fikoloji teknovest Vestel'e bu geri bildirimi yapalım bence.
TV kesinlikle rgb formatını destekliyor ve ben yuv da kullanmak istemiyorum arada ciddi bir renk farkı oluşuyor ve eğer yuvda kullanmak isteseydim bu Tvyi almazdım zaten.TV RGB renk profili destekliyordur büyük ihtimal, neden YUV formatına geçiş yapıyoruz ki?
seri numarasını paylaşıp , aynı anda home yada menü tuşuna basıp 4725 yapıp resimleri eklermisin bu gün olmasa bile p.tesi yazılımları kontrol ederimAçıkçası ben kablo ihtimalini elemiş gibiyim, PS4 görüntü ayarları RGB sınırlı olarak kullanıyorum ve 4k ve HDCP 2.2 mevcut çıkış sinyalinde bulunmakta. Büyük ihtimalle yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum ama çözüm hakkında maalesef bir fikir yürütemiyorum.
Peki bu soruna özel bir güncelleme yayınlandı mı vestel tarafından
Gerçekten çok iyi olur çünkü çoğu insan benim sahip olduğum bu modeli oyun ve film için özellikle satın almakta çünkü TV görüntü kalitesi mükemmel, böyle bir sorundan vestelin haberinin olması sorunu çözebilir.
TV kesinlikle rgb formatını destekliyor ve ben yuv da kullanmak istemiyorum arada ciddi bir renk farkı oluşuyor ve eğer yuvda kullanmak isteseydim bu Tvyi almazdım zaten.
TV RGB renk profili destekliyordur büyük ihtimal, neden YUV formatına geçiş yapıyoruz ki?
seri numarasını paylaşırım tabii ki ama resim derken hata verdiği andaki resmi kastediyorsunuz herhaldeseri numarasını paylaşıp , aynı anda home yada menü tuşuna basıp 4725 yapıp resimleri eklermisin bu gün olmasa bile p.tesi yazılımları kontrol ederim
yok home tuşuna basıp 4725 yazın çıkacak bi ekran var onun resmiseri numarasını paylaşırım tabii ki ama resim derken hata verdiği andaki resmi kastediyorsunuz herhalde