vestel ud 9000 pc baglama

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
42PF7175'de yaşadığım sorunlardan biri maalesef. Bazen cidden algılamıyor. Dediğiniz yöntemi denememe rağmen olmuyordu.
Gerçekten HDMI bu yönden tuhaf bir ara birim.

eskiden bu "Hand-shake" sorunları çok daha fazlaydı PC/Bluray/DVD üzerin de gerek DVI-HDMI gerekse de HDMI-HDMI olarak
üstelik Sony de aynı boktu,Samsung da böyley di veya Philips v.s v.s sonra bu olayı bence ilk stabil hale getiren Sony olmuştur!
ben elimde cihaz(Panasonic Bluray) ayar filan yapmaya gittiğim de her değişik marka panel de bu sorunu yaşadım,şak diye
görüntü hiç bir zaman gelmemişti,en sorunsuz gibi olan Sony ler di! Tosh tam arızaydı!

PC lere gelirsem,bana format bile attırmıştı yaw Tosh panelim de;ama ilk seferde Monitör hiç bağlamıyordum direk DVI-HDMI
ile panele giriyordum o zaman Hand-shake sorunu çıkmıyordu ben bu yolu da tavsiye edebilirim ama ne kadar garantisi
var orasını bilemem! GCard da sorun olabilirmi orasını hiç bilmiyorum ama panelleri görme de(TV ve Monitör olarak)belli ki
GCard da bir şeyler oluyor! Monitör görmede hiç sorun yok,şak diye geliyor sinyaller,HDMI ise farklı bir MB üzerinde ki yazılıma
bağlı olarak çalıştığı için şak diye göremiyor-açamıyor v.s kısaca damı illet ediyor,uğraştırıyor,ben bir seferin de(sanırım ilk defa)
eve Bilgisayarcıyı çağırdım o halletmişti ama çok uğraştı herif) ama her format atınca işler yine başa dönüyordu!

DisplayPort böyle değil şak diye tanıyor ama HDMI Lisanslı(paralı)bir sistem ve üreticiler de israrla bunu kullanıyor yaw,yaw kardeşim
panele koysanıza en azından 1 tane DisplayPort,yine GCard da olmalı 1 tane bağla gitsin sorunsuz olarak+

Geri
Üst Alt