sen direk HDMI-HDMI ile bağlıyorsun!!! PC+Panel arasında
Sürücü yu tekrar yükleyince gene görüntü gelmedi.ekran kartım Nvidia GT 9500Bilgisayarınızı güvenli modda açın,
Linkteki program ile ekran kartı sürücünüzü silin;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Daha sonra ekran kartınızın yongası ne ise (Intel, Nvidia, AMD) sürücüsünü indirip yükleyin.
Sorun bana çözünürlük veya sürücü kaynaklı gibi geliyor.
ben direk daha rahat olması açısından ve Hand-shake sorunu çıkmaması için bunu önerdim>>"HDMI-HDMI"
zaten panel de HDMI port var ama GCard da HDMI port yoksa o zaman mecburen DVI-HDMI olarak gidecektir
bence yine de yukarıda yazdığım sıralama gitsin önce paneli açıyor sonra bağlı(PC den gelen) olan HDMI portu seçip
atıyor ve sonra da PC yi açıyor;buraya kadar normal bir Panel+external bir cihaz eşleşleştirmesi dir
Bazı paneller gelen sinyali şak diye açamıyor HDMI üzerin den! sanırım bu arkadaşın da,benim de geçmişte başıma gelen
Hand-shake sorunu olabilir,bu arada ben en sonun da Panasonic Bluray i hiç eşleştirememiştim yaw,daha önce zorla da olsa
eşleşirken bir daha hiç eşleşmedi gitti,sonra çıkarıp diğer Tosh panele takmıştım
Bluray ler en çok Hand-shake sorunu çıkaran cihazlar dır!
daha sonra da PC ler geliyor
Hocam çok sağol sorun çözüldü.
Hem TV hemde ses sisteminden aynı anda sesi geliyor dogru mudur ?Merhaba
65ud9000 vestel tv aldım. Tv den ses sistemine giriş yapmak istedim ancak ses sisteminin kumandasi yok ve aux girişli.
Sorunum şu , kulaklik çıkışından ses aldim ancak tv ses azaltma çoğaltma sadece tv de yapıyor. Dijital ses cikisindan aldim yine aynı. Vestel den yardım istedim çare bulamadılar. Konu hakkında siz yardımcı olabilirmisiniz. Deneyemedigim sadece hdmi cikisi kaldı.
Saygılarımla
Tv ses menusunden kulaklık vol ayarı ile anfinizin ses volumunu kontrol edebilirsiniz..Ancak tv ses ayarları fonksiyonları anfiden dinler iken fonksiyonu olmaz..Hem TV hemde ses sisteminden aynı anda sesi geliyor dogru mudur ?
Hayır sadece tv sesi azalıp çoğalıyor. Hdmi bağlantı yapsam çözüm olurmuHem TV hemde ses sisteminden aynı anda sesi geliyor dogru mudur ?
Sadace kulaklık girisinden alıp yazılım atınca dediğiniz islem oluyor denedik servis ile. Ama amfi kullanmak istemezsem her defasında kulaklık girisinden jaki söküp takmam gerekiyor. Başka basit bir yöntemi yokmudurTv ses menusunden kulaklık vol ayarı ile anfinizin ses volumunu kontrol edebilirsiniz..Ancak tv ses ayarları fonksiyonları anfiden dinler iken fonksiyonu olmaz..