Oh demişim. Arkasından baktığınızda ledler belirli bir renge dönmüş mü? (Mavi gibi)
Havalandırma boşluklarından bakıldığında görünmüyorsa çokta sorun değil. Eğer ayarlardan saturasyon, renk ayarları agresif bir şekilde ayarlanmadıysa zaten başka seçenek yok. By_Trol ustamızın dediği gibi led arızası.TV arkadasin arkasından baktım kasadan iz taraf veya herhangi bir ışık görünmüyor
Arkadaşlar https://tavsiyeforumu.com/konu/onvo-ov75f500-acil.17698/ acil bir bakabilirmisinizHavalandırma boşluklarından bakıldığında görünmüyorsa çokta sorun değil. Eğer ayarlardan saturasyon, renk ayarları agresif bir şekilde ayarlanmadıysa zaten başka seçenek yok. By_Trol ustamızın dediği gibi led arızası.
Acil servis mi açıldı forumda mübarekArkadaşlar https://tavsiyeforumu.com/konu/onvo-ov75f500-acil.17698/ acil bir bakabilirmisiniz
Sayın arkadaşlar forum sitesindeki konuları nasıl revize edebilirim yada nasıl silebilirimAcil servis mi açıldı forumda mübarek
Problemler çözüldü mü?Sayın arkadaşlar forum sitesindeki konuları nasıl revize edebilirim yada nasıl silebilirim
Problemler çözüldü mü?
Anladım. Konulara ve içeriğe ilişkin çok fazla yazışma oldu. Konunun detayı için Sota ' yı da bilgilendirelim. Hatırladığım kadarıyla bizler zaten ileride sıkıntı yaratabilecek bir içerik girişi olmaması için elimizden geldiğince konuları modere etmiştik. Dolayısıyla çok gerekli olması halinde içerik filtrelemesi de uygulayabiliriz.Problem çözülme aşamasında tüm iletişim kanalları açık olan harika bir yetkili ile tanıştım benim için fazlasıyla mesai harciyor bunun karşılığında çeşitli yerlere yazdıklarımı kaldirmaya karar verdim
Teşekkürler yazdıklarımın arkasındayım hukuki boyut yada korkudan değil tamamiyle söz verdigim için paneller hakkında detaylı bilginiz varmıAnladım. Konulara ve içeriğe ilişkin çok fazla yazışma oldu. Konunun detayı için Sota ' yı da bilgilendirelim. Hatırladığım kadarıyla bizler zaten ileride sıkıntı yaratabilecek bir içerik girişi olmaması için elimizden geldiğince konuları modere etmiştik. Dolayısıyla çok gerekli olması halinde içerik filtrelemesi de uygulayabiliriz.