teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Kesin sorduğun soru gibi kesti kabloyuAcaba kartın ses entegresinde mi sorun vardı. Mantıklı olanda kulaklık çıkışı artık
Kesin sorduğun soru gibi kesti kabloyuAcaba kartın ses entegresinde mi sorun vardı. Mantıklı olanda kulaklık çıkışı artık
+1Fişi cekese bile o anda statik veya ölü enerji varsa kısa devre yaptırabilir. Sonra diğer kabloyu da degdirince tetikleme alıyor 2 sinin yani sol sağ güç değerini anca yakalıyor
Kesin sorduğun soru gibi kesti kabloyu
Benden korkmuştur, "şimdi gelecek yazacak bir şeyler ,en iyisi çalışayım" demiştirArkadaşlar merhaba ben tekrar arka kapağı açtım soketi çıkarttım taktım bir şekilde düzeldi, nasıl oldu, neden dün akşam olmadı da bugün oldu anlamadım ? neyse şuan tek hoparlör yola devam, destek için hepinize teşekkürler..
Bir yerde temazsızlık olmuş yada soket tam oturmamış iyi oldu bu sevindim senin adına.Arkadaşlar merhaba ben tekrar arka kapağı açtım soketi çıkarttım taktım bir şekilde düzeldi, nasıl oldu, neden dün akşam olmadı da bugün oldu anlamadım ? neyse şuan tek hoparlör yola devam, destek için hepinize teşekkürler..
Doğru,soğuk lehim de olabilir karttaBir yerde temazsızlık olmuş yada soket tam oturmamış iyi oldu bu sevindim senin adına.
Sorun olursa biz burdayız yine bekleriz