teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Kalıcı olarak yüklediğimi belirtip içindeki OKU.TXT okuyun dedikten sonra ,sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim
Demiştim ,aradan geçen süre içinde maşallah 947 kişi indirmiş ,bekozap'taki rekorumu kırmışım (ottplayer geride kalmış ama çok geride değil ,onu da 815 kişi indirmiş)
Peki,neler yeni derseniz eğer :
Burada özellikle mb82 kartlar için "nasıl yaparım" demiyeceksiniz artık ,alın-kaydedin-kullanın
İndirme linki - Download link :
AÇIKLAMA(M):
1-Dosyayı indirin
2-İndirdiğiniz zipten dosyaları çıkartın
3- Çıkan dosyaları (OKU.txt hariç ,tamamı ) FAT32 usb belleğe kopyalayın
4-Usb belleği tvye takın ,Menü+4+7+2+5 ile servis menüye girin, " UsbOperations " üzerine gelin ve kumandadan OK tuşuna basın.
Evet profilleri aldınız,,3 adet olacak (langprofile,hwprofile ve swprofile),ama sadece SW olanını kullanacaksınız,(yedeklemeyi unutmayın) ,Aldığınız profili toolbox ile açın ve modlamanızı yapıp keyfinize bakın ... dedim ama herşeyi de açmayın lütfen,tv brik (modern oluyor bu,aslı "çöker" demektir) olur
Demiştim ,aradan geçen süre içinde maşallah 947 kişi indirmiş ,bekozap'taki rekorumu kırmışım (ottplayer geride kalmış ama çok geride değil ,onu da 815 kişi indirmiş)
Peki,neler yeni derseniz eğer :
Kod:
MB98 dosyası eklenmiştir
MB110 dosyası eklenmiştir
MB130p dosyası eklenmiştir
MB130s dosyası eklenmiştir
MB140 dosyası eklenmiştir
MB230 dosyası eklenmiştir
MB82 kartlar için profil alma klasörü olan "read" eklenmiştir.
İndirme linki - Download link :
İçeriği görüntülemek için Giriş yapın veya Kayıt olun.
AÇIKLAMA(M):
1-Dosyayı indirin
2-İndirdiğiniz zipten dosyaları çıkartın
3- Çıkan dosyaları (OKU.txt hariç ,tamamı ) FAT32 usb belleğe kopyalayın
4-Usb belleği tvye takın ,Menü+4+7+2+5 ile servis menüye girin, " UsbOperations " üzerine gelin ve kumandadan OK tuşuna basın.
Evet profilleri aldınız,,3 adet olacak (langprofile,hwprofile ve swprofile),ama sadece SW olanını kullanacaksınız,(yedeklemeyi unutmayın) ,Aldığınız profili toolbox ile açın ve modlamanızı yapıp keyfinize bakın ... dedim ama herşeyi de açmayın lütfen,tv brik (modern oluyor bu,aslı "çöker" demektir) olur
Son düzenleme: