Vestel Tv Power up Mode

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Evet o zaman şimdi açıklamış oldum?
Ne yapmak istediğini tam olarak anlamadım ama profil ayarlarından hızlı başlatı true yapıp,deneme yapabilirsin ,tv bu durumda kapanıyor ama beklem modu gibi değil ,sanırım sadece paneli kapatıyor ,çünkü açma tuşuna basıldığında tv zınk diye açılıyor ,hatta bizdeki tv bu durumda iken CI modül aktifleşmesini yapmıyor ,çünkü zaten aktif durumda kalıyor modül :)

M Çevrimdışı

mali385

Yeni Üye
25 May 2018
12
25
Ne yapmak istediğini tam olarak anlamadım ama profil ayarlarından hızlı başlatı true yapıp,deneme yapabilirsin ,tv bu durumda kapanıyor ama beklem modu gibi değil ,sanırım sadece paneli kapatıyor ,çünkü açma tuşuna basıldığında tv zınk diye açılıyor ,hatta bizdeki tv bu durumda iken CI modül aktifleşmesini yapmıyor ,çünkü zaten aktif durumda kalıyor modül :)
Amacım aslında TV açık mı ya da kapalı mı öğrenebilmek. Buna göre TV ye gerekli durumlarda mesela ben asistana TV yi aç dediğimde ya da odada uzun süre hareket olmadığında açıl ya da kapan komutu gönderebilmek. Tvye açıl ya da kapan komutunu gönderme konusunda sıkıntı yok bunu yapabiliyorum. Sıkıntı TV o an açık mı ya da kapalı mı onu bilemiyorum. Sanırım bu sefer açıkladım.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Amacım aslında TV açık mı ya da kapalı mı öğrenebilmek. Buna göre TV ye gerekli durumlarda mesela ben asistana TV yi aç dediğimde ya da odada uzun süre hareket olmadığında. Tvye açıl ya da kapan komutunu gönderme konusunda sıkıntı yok bunu yapabiliyorum. Sıkıntı TV o an açık mı ya da kapalı mı onu bilemiyorum. Sanırım bu sefer açıkladım.
Evet :)
Dediğim yöntemi deneyebilirsin ,profil dosyası ile ,en azından denemeler yaparsın :ok

M Çevrimdışı

mali385

Yeni Üye
25 May 2018
12
25
Dediğim yöntemi deneyebilirsin ,profil dosyası ile ,en azından denemeler yaparsın :ok
Bekleme modunda bende telnet devre dışı kalmadı malesef.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aslında Linkteki konunuz bende çalışsa işim hallolucak ama malesef bende TV bir tepki vermiyor o komutlara.

Son düzenleme:
hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
tv de autouppdate modunu kapattiniz mi?Bu mod aciksa ise belli bir saatte netten güncelleme kontrolü yapiyor,kapali oldugunda belki netten tamamen kopma saglanabiir.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Amacım aslında TV açık mı ya da kapalı mı öğrenebilmek. Buna göre TV ye gerekli durumlarda mesela ben asistana TV yi aç dediğimde ya da odada uzun süre hareket olmadığında açıl ya da kapan komutu gönderebilmek. Tvye açıl ya da kapan komutunu gönderme konusunda sıkıntı yok bunu yapabiliyorum. Sıkıntı TV o an açık mı ya da kapalı mı onu bilemiyorum. Sanırım bu sefer açıkladım.
Anladım hırsız savar evde biri var gibi uzaktan tv 'yi açmak :kiskis akıllı wifi prizler mevcut onlarla uzaktan tv,yi açıp kapatabilirsiniz ?

Geri
Üst Alt