Vestel Tv Power up Mode

M Çevrimdışı

mali385

Yeni Üye
25 May 2018
12
25
Merhaba, Vestel 48ua9300 mb100 TV ye sahibim. Televizyonu kapattığım zaman internetten kopmasını istiyorum. Ayarlarsan açma modu ayarında sadece "Bekleme Modu" ve "Son Durum" seçenekleri var. Acaba Tv yi kumandadan kapatıldığı zaman tamamen kapatmanın bir yolu var mı ? Teşekkürler.

M Çevrimdışı

mali385

Yeni Üye
25 May 2018
12
25
Hayır yok,anahtarlı priz işini süper görür ,biz öyle kullanıyoruz yıllarca ,fotosunu da yayınlamıştım :ok
Bu baya kötü bişey o zaman. Aslında amacım Tv ye ping atarak açık olup olmadığını kontrol etmek ama açık olsada kapalı olsada internete bağlı olduğu için bir işe yaramıyor malesef. Acaba telnet veya ftp üzerinden TV nin durumunu öğrenebileceğim bir kod var mıdır?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bu baya kötü bişey o zaman. Aslında amacım Tv ye ping atarak açık olup olmadığını kontrol etmek ama açık olsada kapalı olsada internete bağlı olduğu için bir işe yaramıyor malesef. Acaba telnet veya ftp üzerinden TV nin durumunu öğrenebileceğim bir kod var mıdır?
Hımmm,peki amaç nedir burada sevgili mali :alala

M Çevrimdışı

mali385

Yeni Üye
25 May 2018
12
25
İşte bunu sormuştum aslında ,öğrenme amacını ,sevgili mali :)
Evet o zaman şimdi açıklamış oldum?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yeni tv lerde widi istegi göndererek tv yi acmak mümkün standby da iken.mb130 ve üstü sanirim.
Kendi Televizyonuma da Telnet üzerinden aç kapa kanal değiştir vb. komutlarını gönderebiliyorum bu şekilde kontrol edebiliyorum ama TV açık mı değil mi onu bilemediğim için istediğim şekilde yönetemiyorum.

Geri
Üst Alt