1. mesajda nasıl panel dosyası çekileceği yazıyor.![]()
TV paneli değiştim görüntü ters bana yardım edebilirmisiniz taktığım panelle ilgili sade bu etiket var.
![]()
panel dosyasını tv çekip burada paylaşın arkadaşlar yardımcı olur.
1. mesajda nasıl panel dosyası çekileceği yazıyor.![]()
TV paneli değiştim görüntü ters bana yardım edebilirmisiniz taktığım panelle ilgili sade bu etiket var.
![]()
Evet, gelmez maalesef.Şimdilik yapacak bir şey yok ne yazık ki,elimdeki bozuk 17MB82S kartlı 24 inç bir tvyi sadece elimdeki kartlar olan "mb211,mb181, ve mb 17x" kartlarda nasıl bu işi yaparım diye elimde tutuyordum ama ne yazık ki destek gelmeyince tvyi komple hurdacıya verdim,kısaca dediğim gibi maalesef profiller bu kartlardan "ALINAMIYOR"Sevgili ustalarım mb211 den panel dosyasını nasıl alıyoruz, standart yöntemle gelmiyor
Is this what you are looking for?Evet, gelmez maalesef.Şimdilik yapacak bir şey yok ne yazık ki,elimdeki bozuk 17MB82S kartlı 24 inç bir tvyi sadece elimdeki kartlar olan "mb211,mb181, ve mb 17x" kartlarda nasıl bu işi yaparım diye elimde tutuyordum ama ne yazık ki destek gelmeyince tvyi komple hurdacıya verdim,kısaca dediğim gibi maalesef profiller bu kartlardan "ALINAMIYOR"
I need to start the virtual machine to run it, thank youIs this what you are looking for?
Tavsiye FORUMU
Elektrik, Elektronik, Beyaz Eşya, Dijital Yayınlar hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com

Sevgili teraspy ve yokoona diğer kartları bilmiyorum ama mb211 den alına biliyormuş gün içinde dosyaları atacam sanaIs this what you are looking for?
Tavsiye FORUMU
Elektrik, Elektronik, Beyaz Eşya, Dijital Yayınlar hakkında paylaşım forumutavsiyeforumu.com
Kendi kendine kanalları siliyor daha önce anakart değişimi olmuş![]()
Yazılımsalmıdır bu sorun birde panel yazılımını nasıl yedekleyebilirim
Yazılım verildi bildirimi kontrol edin talimatı uygulayın.Kendi kendine kanalları siliyor daha önce anakart değişimi olmuş![]()
Yazılımsalmıdır bu sorun birde panel yazılımını nasıl yedekleyebilirim
![]()
![]()