Postaya verdim ,korono dolaysı ile gecikme olacakmış koray
Bu arada ,sana bir sorum olacak ,senin tvnin yanda"joystik" dediğimiz küçük düğme varmı ,ve var ise onunla işlem yapılıyor mu ,bu sorumun cevabını istiyorum mutlaka

Postaya verdim ,korono dolaysı ile gecikme olacakmış koray

KoronoPostaya verdim ,korono dolaysı ile gecikme olacakmış koray
Bu arada ,sana bir sorum olacak ,senin tvnin yanda"joystik" dediğimiz küçük düğme varmı ,ve var ise onunla işlem yapılıyor mu ,bu sorumun cevabını istiyorum mutlaka![]()
Yeni mi?Bizim burada yeni dahaKoronoYeni mi?

Bizim burada yeni daha
Bu arada seni yakalamışken sana sorayım sevgili By_Trol ,mb110 kartlı tvlerde jojstik var mı acaba![]()
En son üretilen bir çok anakartın manuel tuş grubu eklediğim resimdeki gibijoyistic toshiba gibi arkada ayriyeten tus takimi olan tv lerde yok. bende ki mb97 de yok mesala..
Sormamın sebebi koraya profil vereceğim ,onun kullandığı çakma profilde o kısım devre dışı görünüyor ,tereddütte kalmıştım ,bir de korayın tvyi bozmayalım dedimjoyistic toshiba gibi arkada ayriyeten tus takimi olan tv lerde yok. bende ki mb97 de yok mesala..

One Emmi ? Ha kastın tv nin arkasında tuşlar varsa var ses kısma ses yükseltme Hd mı tv menüsü için bir tuş kanal değişimi için iki tuş bide Power tuşu var onun dışında yok.Postaya verdim ,korono dolaysı ile gecikme olacakmış koray
Bu arada ,sana bir sorum olacak ,senin tvnin yanda"joystik" dediğimiz küçük düğme varmı ,ve var ise onunla işlem yapılıyor mu ,bu sorumun cevabını istiyorum mutlaka![]()
İşte o düğme iş yapyormu basınca veya oynatınca ,ne bileyim ,zaten sana "işlem yapıyormu" diye sormuştum,gelmeyeyim yanınaOne Emmi ? Ha kastın tv nin arkasında tuşlar varsa var ses kısma ses yükseltme Hd mı tv menüsü için bir tuş kanal değişimi için iki tuş bide Power tuşu var onun dışında yok.

Gel emmim başımın üstünde yerin varİşte o düğme iş yapyormu basınca veya oynatınca ,ne bileyim ,zaten sana "işlem yapıyormu" diye sormuştum,gelmeyeyim yanına![]()

Soruma cevap versene mubarek ,o düğmeye basınca-çevirince ,veya ne yapılıyorsa işlem yapıyormu diye bu 3.cü soruşumGel emmim başımın üstünde yerin var![]()

E düğmelerin işlevlerini söyledim ya sana Kanal değiştirme altlı üstlü ses kısma power bide kaynak seçimi Uydu Hdmı wirelles menüsü geliyor ya başka bişey yok.Soruma cevap versene mubarek ,o düğmeye basınca-çevirince ,veya ne yapılıyorsa işlem yapıyormu diye bu 3.cü soruşum![]()
Merhaba.Hangisi panel yazılımı acaba?Anakartın kendisi mb140 kart yarım saat sonra kapatıyor arızalı.MB82 bulup taktık.Panel ters geldi.Onun için panel dosyasını arıyorum.Şimdiden teşekkürler
![]()