TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA
Yardımınız için teşekkür ederim. Deneyeceğim şimdi.
TV yazılım güncelleme talep konusu TIKLA
linki kontrol edermisinizYazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Merhabalar konu eski olduğu için şansımı denemek istedim... aynı sorun bendede var yazılım güncellemem lazım kanal d hd izliyemiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum . tv nin arka kısmında bulunan etiketi eve geçtiğim de buraya ekleyebilirm...Yazılım link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.
Bu yazılımı yükleme prosedürü budur.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Etiket resmi önemlidir.Merhabalar konu eski olduğu için şansımı denemek istedim... aynı sorun bendede var yazılım güncellemem lazım kanal d hd izliyemiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum . tv nin arka kısmında bulunan etiketi eve geçtiğim de buraya ekleyebilirm...
Tv çok eski arşivimde maalesef 22" panele uygun yazılım yok diğer ustalardan cevap bekleyin.Resim yeterli mi?
![]()
Tv çok eski arşivimde maalesef 22" panele uygun yazılım yok diğer ustalardan cevap bekleyin.
Merhaba,
Farklı başlığa da aynı şekilde yazdığımın farkındayım ama tüm ürünler için talep yapılan yerde eski kartlar pek tartışılmıyor.
MB81 V0.7.0 yazılımına sahip 22PF5045 vestel tv kullanıyorum. KanalD HD sorunu bulunmakta mutfaktaki TV olduğu için daha önce yazılım güncelleme konusunda pek araştırma yapmadım. Ara sıra sinyal seviyesi de iyi olmasına rağmen bir anda düşük göstermekte açıp kapatılınca da düzelmekte. Eğer varsa rica etsem son sürüm full yazılımı gönderebilir misiniz?
Model: 22PF5045
SN: 7004670 300112
PNL: 30076588
VPAZ:20227376
![]()
![]()
Bu cihazın aynısı bendeki de fakat üzerinden yıllar geçmiş... Umarım yardımcı olacak biri çıkarTv çok eski arşivimde maalesef 22" panele uygun yazılım yok diğer ustalardan cevap bekleyin.
Risk alırım diyorsanız sizin tv ye en yakın yazılım yetkisini vereceğim zamanım kısıtlı hemen cevap yazın.Resim yeterli mi?
![]()