Vestel tv ip Sıfırlanma

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Airties'in herhangi bir lan portundan WR841ND nin wan portuna girmişsin wan ayarları dhcp client ( dinamik ) olarak ayarlı. WR841ND ile wifi ağı kurup 7210n e göndermişsin. WR841ND de dhcp server aktif mi ? Aktif yaptığın takdirde 7210n ap modunu client seçmelisin böylelikle varsa 7210n nin lan portundan hemde WR841ND ile oluşturduğun wifi ağını 7210n ile çoğaltıp kullanabilirsin. Dinamik ip almada sorun yaşamamalısın.

Not: airties ile tplink in dağıttığı ip aralığı farklı olmalı

Airties hariç tüm cihazlarda hdcp kapalı. Airtiesde lan portundan WR841ND lan portuna bağlandım. 7210 da zaten client olarak kurulu. İpyi Direk Airtiesten alıyorum. WR841ND da wan portuna takıp dhcp açıp oradan ip almayı denedim sonuç gene değişmedi. Sanırım donanım uyumsuzluğu var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sorun 3.7.6y yazılımını yükledikten sonra bende de oluştu... Ondan önceki yazılımlarda kablolu veya kablosuz bağlantılarda sorun yoktu, ancak bendeki sorun kablosuz bağlantıda yaşanmıyor..Kablolu bağlantıda 169.254 gibi bir ip alıyor.. işte ben bunu çözemedim.. Fakat dikkat çeken tek şey kablosuzda youtube sorunsuz ve akıcı bir şekilde çalışıyor.. diğer yazılımlarda takılmalar donmalar oluyordu.. Kabloluyu çözüm bulana kadar sineye çektik artık..
Modem tp-link TD-W9970

Aynı şekilde bende kablolu olarak bağlanıyorum. bende de 169.254 şeklinde ip alıyor.

D Çevrimdışı

Daidalos 

✌ ✌ ✌ ✌
Süper Üye
22 Kas 2018
810
Airties hariç tüm cihazlarda hdcp kapalı. Airtiesde lan portundan WR841ND lan portuna bağlandım. 7210 da zaten client olarak kurulu. İpyi Direk Airtiesten alıyorum. WR841ND da wan portuna takıp dhcp açıp oradan ip almayı denedim sonuç gene değişmedi. Sanırım donanım uyumsuzluğu var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şekilde bende kablolu olarak bağlanıyorum. bende de 169.254 şeklinde ip alıyor.
Uzak bağlantı verebilir misin

Geri
Üst Alt