Menü 4725 yapıp optinus 3 ten resim atarmisinaynı sorun bende de oldu tv yi yeniden kurdum kablosuz menüsü gelmedi şaka gibi mb98 di sanırım kartım yazılım yüklesem düzelir mi acaba ??? servis mi çağırayım 5 6 ay daha sanırım garantim var
Menü 4725 yapıp optinus 3 ten resim atarmisinaynı sorun bende de oldu tv yi yeniden kurdum kablosuz menüsü gelmedi şaka gibi mb98 di sanırım kartım yazılım yüklesem düzelir mi acaba ??? servis mi çağırayım 5 6 ay daha sanırım garantim var
Müdahale edilemez sadece (Read-only) okuma içindir.Option 3 de wifi none diyor
Garantim bitmiş çağırmadım bende
Bu 4725 menüye neden müdehale edemiyorum
wifi kablosu çıkmış olabilir. garanti bittiyse, eliniz yatkınsa sökün, bakın.Option 3 de wifi none diyor
Garantim bitmiş çağırmadım bende
Bu 4725 menüye neden müdehale edemiyorum
Wifi tam nerede bilsem arkayı söküp bakarımwifi kablosu çıkmış olabilir. garanti bittiyse, eliniz yatkınsa sökün, bakın.
TV ye arkadan bakarsanız sağ en alttaWifi tam nerede bilsem arkayı söküp bakarım
Wifi tam nerede bilsem arkayı söküp bakarım
Teşekkürler ilginize Maalesef denedim ama bir sürü vida var beceremiyecem iyice mahvetmemek için bıraktım ç
Wifi kartında vida yok plastik tırnaklar tutuyor. Yerinden çıkartmanıza da gerek yok soketini çekip geri takın temassızlık vardır. Sokette tırnaklı dikkat edin.Teşekkürler ilginize Maalesef denedim ama bir sürü vida var beceremiyecem iyice mahvetmemek için bıraktım ç