Abi senin dükkanın ankarada mıydı bu arada. İstersen müsait zamanında yanına da gelebilirim 5 dakka55UD9650 baz alınarak yazılmış bir yazı idi.
hatırlatma için çok teşekkür ediyorum, Hemen okuyarak zihnimi tazeliyorum şimdi
Abi senin dükkanın ankarada mıydı bu arada. İstersen müsait zamanında yanına da gelebilirim 5 dakka55UD9650 baz alınarak yazılmış bir yazı idi.
hatırlatma için çok teşekkür ediyorum, Hemen okuyarak zihnimi tazeliyorum şimdi
Abi Vestel mağazasında 49UD9660 diye bir model var. Şu anda İnternette de satan bir mağaza yok. Bu model için 4000tl fiyat aldım (Ankara ankmall içi vestel) buralar genel olarak pahalıya satıyor. Bence 3500 altına bile bulurum bu ürünü. Bu ürün hakkında da görüşünü yazar mısın
Abi senin dükkanın ankarada mıydı bu arada. İstersen müsait zamanında yanına da gelebilirim 5 dakka
Ben okumak için Ankaraya geldim ama Memleketim Antalya/Kaş vizelerden sonra arabaya atlar gelirim var mı bir isteğiniz çok teşekkür ederim bu arada yorumlarınız için kafamda 3 aşağı 5 yukarı bişeyler netleşti sayenizdeMuğla Fethiye
Ben okumak için Ankaraya geldim ama Memleketim Antalya/Kaş vizelerden sonra arabaya atlar gelirim var mı bir isteğiniz çok teşekkür ederim bu arada yorumlarınız için kafamda 3 aşağı 5 yukarı bişeyler netleşti sayenizde
İnşallah gelip bizzat yüzünüze karşı teşekkür edebilirim. Gerçekten çok yardımcı oldunuz belki de darladım sizi hakkınızı helal edin. Son bir cevap isteyip artık bu konuda soru sormayı bırakacağım hazır sizi de yakalamışken.Sağlığınızdan öte beklentimiz olmaz sevgili kardeşim. Kapım her zaman açık, Haritalara Pixel Teknoloji yaz, Seni kapının önüne kadar getirir
@Adem Helvacı abi bence bu kadar araştırma yapmışken. Uygun fiyatlı Oyuncu televizyonları diye bir içerik de üretmelisin. Youtube de bununla ilgili hiç Türkçe video yok.İnşallah gelip bizzat yüzünüze karşı teşekkür edebilirim. Gerçekten çok yardımcı oldunuz belki de darladım sizi hakkınızı helal edin. Son bir cevap isteyip artık bu konuda soru sormayı bırakacağım hazır sizi de yakalamışken.
Tavsiye ettiğiniz Vestel UD9660 modeli malesef İnternette her yerde bulamadım. Gittiğim mağazada 4000bin tl ye bulmuştum, kesin daha uyguna satan yerler vardı sonuçta Black Friday vs de işin içine girecek. Fakat olur da bulamadım dersek (Fiyatı da şu an için çok)
Şu yazdığım modellerden hangisini almamı tavsiye edersiniz? Fiyatları birbirine çok yakın 3500 üzeri model yok hatta altına da düşecektir. Smart özelliği hiç önemli değil amacım oyun ve film zaten belirtmiştim.
Philips 6704
Samsung Ru7400
Vestel UD9360
Toshiba 55V6863
E Exodia bende sizinle tamamen aynı durumdayım ps4 pro için 3500₺ ye 55” olmazsa 49” tv arıyorum aklımda Vestel ud8200 ud9260 modelleri var ama bi türlü doğru mu olacak diye karar veremiyorum hangi tv yi alacağıma bende tam karşıdan izleyeceğim o yüzden VA arıyorum. Siz karar verdiniz mi ya da aldınız mı TV?
Bir türlü karar veremedim. Philips 6704 modeli 3400 civarında geziyor 7304 modeli ise 3700 civarlarında. Aralarında ciddi bir hz farkı olmasına rağmen 300tl fiyat farkı var. 7303 modeli 04 modelinden bile pahalı yani eski olmasına rağmen. Fiyatları da hiç düşmedi. Gerçekten sinirlerim bozuldu yani ne alıcam ne yapıcam bilemiyorum Vestel 9660 modelini beğenmiştim hem gerçek 100hz hem de paneli falan güzel ama hiçbiyerde yok televizyon sadece bayilerde var. Ne yapıcam ne edicem bilmiyorum kimse de "Kardeşim şu tv yi al on numara beş yıldız" diyemiyor. Bütce olarak da 3000 tl nin üzerine doğru düzgün çıkamıyorum. Tamamen indirim kovalama üzerine şuan düşüncemE Exodia bende sizinle tamamen aynı durumdayım ps4 pro için 3500₺ ye 55” olmazsa 49” tv arıyorum aklımda Vestel ud8200 ud9260 modelleri var ama bi türlü doğru mu olacak diye karar veremiyorum hangi tv yi alacağıma bende tam karşıdan izleyeceğim o yüzden VA arıyorum. Siz karar verdiniz mi ya da aldınız mı TV?
Ben artık bugün sonlandırdım bu süreci malum bütçe 3000 olunca tv bulunamıyor o yüzden yerliye yöneldim.Vestel 55ud9500 aldım. samsung va panel
Hdr10+
Dolby Vision
1800 fake refresh
Bu fiyata daha iyisi yok sanırım. Bir kaç gün önce MediaMarkttan almayı düşünüyordum 3400 e düşüyordu gg de 3100 e görünce aldım bugüne kadar en uygun fiyatı bu diye biliyorum 11.11 de 3500 e satılmış isterseniz inceleyin sizde
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
A altinay, E Exodia