hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
Nedir son durumunuz?tekrar deneyeceğim
Nedir son durumunuz?tekrar deneyeceğim
beceremedim, muhtemelen uyumaya geçip yarın akşama uğraşacağımNedir son durumunuz?
profil indirmek icin hangi komut var bellekte?beceremedim, muhtemelen uyumaya geçip yarın akşama uğraşacağım
tekrar deneyeceğim
Ben de onu sormuştum ,bekliyorum hala ,yazdığın iyi oldu ,ayrıca gazeteleri de okuyordum tabiiprofil indirmek icin hangi komut var bellekte?
sabah görev vardı abilerim, 4 saat uyuyabildim giderken yazmıştım ama sinirden uykum gelmedi beceremeyincebeklemeyin uykusu geldi ,gitti
bellek içerisi boş abim fat32 olarak biçimlendirilmiş şekilde. Ayrıca dowlandprofile.mb7 olarak dosya komutu ekledim yine olmadıprofil indirmek icin hangi komut var bellekte?
abim ilk etapta profil aldım ancak yanlışlıkla silindi, yedeklemediğim için yeniden almak istediğimde boş bir txt (power-up) dosyası geliyor sadeceUsb ye ne kopylıyorsun,profili almak için .
Indirme komutu dogru olmadigi icin power up geliyor.sabah görev vardı abilerim, 4 saat uyuyabildim giderken yazmıştım ama sinirden uykum gelmedi beceremeyince
bellek içerisi boş abim fat32 olarak biçimlendirilmiş şekilde. Ayrıca dowlandprofile.mb7 olarak dosya komutu ekledim yine olmadı
abim ilk etapta profil aldım ancak yanlışlıkla silindi, yedeklemediğim için yeniden almak istediğimde boş bir txt (power-up) dosyası geliyor sadece
İşlemleri sırası ile yaptım yine gelen birşey olmadı. Abi dün ben tv den profil dosyalarını aldım, aldiktan sonra flash bellekten yanlışlıkla silindi, bu sebepten yeniden alamıyor olabilir miyim. Valla mala anlatır gibi anlatsan abim sizi yormayayım diye baska yerden bilgi baktım ayrıntılı bişey yokIndirme komutu dogru olmadigi icin power up geliyor.
ilk sayfadaki komut dosyasini indirin,klasörsuz halde usb bellege klasör icinde ne varsa kaydedin.daha sonra usb op islemini yapin.
hayir öyle birsey olmaz,o zaman usb deki indirdiginiz dosyayi recuva veya benzeri program ile geri getirin.. ayrica bana menü 4725 ekran görüntüsünü atarmisin ?İşlemleri sırası ile yaptım yine gelen birşey olmadı. Abi dün ben tv den profil dosyalarını aldım, aldiktan sonra flash bellekten yanlışlıkla silindi, bu sebepten yeniden alamıyor olabilir miyim. Valla mala anlatır gibi anlatsan abim sizi yormayayım diye baska yerden bilgi baktım ayrıntılı bişey yok
Şimdi xxx abi bana da onuda denedim şimdi Müslüm Gürses müzik albümü geri gelmiş swprofile vs dosya yok.hayir öyle birsey olmaz,o zaman usb deki indirdiginiz dosyayi recuva veya benzeri program ile geri getirin.. ayrica bana menü 4725 ekran görüntüsünü atarmisin ?
eger benim dediklerimle ilerlersek daha hizli sonuc aliriz,ayrica sinirlenecek bir durum zaten yok ,zamanimiz oldukca yardimci olmak icin buradayiz .Şimdi sövcen abi bana da onuda denedim şimdi Müslüm Gürses müzik albümü geri gelmiş swprofile vs dosya yok.
İbrahim 4gb den büyük olmayan bir-iki usb bellek bul, mesela arkadaşlarından ayarla.Çünkü MB97 usb seçer,bir kere profil gelmesi bir şey değiştirmez.Şimdi xxx abi bana da onuda denedim şimdi Müslüm Gürses müzik albümü geri gelmiş swprofile vs dosya yok.
Geçen gün başıma gelen bir olayı paylaşayım dedim. Belki konuyla alakası vardır. Elimdeki harici disklerden birini eski samsung tv görüyordu. Sonra başka bir harici diski aynı televizyona taktım görmedi. Sonra birkaç flash disk ve sd kart denedim onları da görmedi. Ne fat32 ne ntfs çözüm olmuyordu. Ext2-3-4, exfat hepsini denedim. Sonra aklıma geldi. 64bit işletim sistemleri dosya sistemini fat32 ya da ntfs yapıyor ama boot sektörünü gpt olarak formatlıyor. Son çare farklı bir partition programı (ben disk genius kullandım.) ile diski mbr ntfs formatladım. Sonra active partition olarak işaretledim. Şimdi tüm diskleri görüyor. Belki dosyayı alma konusunda bu bilginin yardımı olur. Kolay gelsin.İbrahim 4gb den büyük olmayan bir-iki usb bellek bul, mesela arkadaşlarından ayarlar.Çünkü MB97 usb seçer,bir kere profil gelmesi bir şey değiştirmez.
1- Önce farklı usb bellek ayarla
2- usb bellekleri FAT32 ile biçimlendir mutlaka(önce içindekileri yedekle bir yere).
3- Aşağıdaki linkten dosyayı indir
4- İnen dosyayı zipten çıkart ve ister hepsini istersen sadece mb97 ile alakalı dosyayı usbye kopyalaÖnemli - Vestel tv profil alma dosyaları -tümü-
Kalıcı olarak yüklediğimi belirtip içindeki OKU.TXT okuyun dedikten sonra ,sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim :) Demiştim ,aradan geçen süre içinde maşallah 947 kişi indirmiş ,bekozap'taki rekorumu kırmışım (ottplayer geride kalmış ama çok geride değil ,onu da 815 kişi indirmiş) Peki,neler...tavsiyeforumu.com
5- Tv kapalı iken usb belleği tak,tv yi aç,OKU içinde yazanları uygula
6- Usb belleğe bak bakalım profiller gelmiş mi.
Sen sadece SW olanı değiştireceksin,HW ve LANG olan değişmeyecek,hatta tvye geri yüklenmeyecek.Bu gün önce, mutlaka hosbulduk un dediği gibi kumandadan menü+4725 ile servis menü fotosunu çekip buraya yükle,biz de görelim servis menüyü mutlaka.
Evet ,olabilir ben linux kullandığımdan aklıma gelmiyor farklı senaryolar ,teşekkür ederim sevgili slowfoodGeçen gün başıma gelen bir olayı paylaşayım dedim. Belki konuyla alakası vardır. Elimdeki harici disklerden birini eski samsung tv görüyordu. Sonra başka bir harici diski aynı televizyona taktım görmedi. Sonra birkaç flash disk ve sd kart denedim onları da görmedi. Ne fat32 ne ntfs çözüm olmuyordu. Ext2-3-4, exfat hepsini denedim. Sonra aklıma geldi. 64bit işletim sistemleri dosya sistemini fat32 ya da ntfs yapıyor ama boot sektörünü gpt olarak formatlıyor. Son çare farklı bir partition programı (ben disk genius kullandım.) ile diski mbr ntfs formatladım. Sonra active partition olarak işaretledim. Şimdi tüm diskleri görüyor. Belki dosyayı alma konusunda bu bilginin yardımı olur. Kolay gelsin.