K
Kingdreamlover
Yeni Üye
- 30 Haz 2018
- 17
- 45
Mb 130 V3 anakartta amazon prime aktif edilebilir mi?
V3 Yazılımda olacağını sanmıyorum pazartesi kontrol ederim.Mb 130 V3 anakartta amazon prime aktif edilebilir mi?
sağol dostumV3 Yazılımda olacağını sanmıyorum pazartesi kontrol ederim.
Baktım maalesef yoksağol dostum
abi şimdi regal mb97 TV den profili aldım ancak yanlışlıkla silindi, yeniden alamıyorum, buna nasıl erişeilirim. kaş yapayım derken göz çıkardımLahavleee,yaşlanmışım iyice,konuyu tekrar düzenledim ,hatalı vermişim ,link yerine alıntı yapmışım
Nasıl silindi ,tv den silinmez ,tam olarak ne yaptığını yaz bakayımabi şimdi regal mb97 TV den profili aldım ancak yanlışlıkla silindi, yeniden alamıyorum, buna nasıl erişeilirim. kaş yapayım derken göz çıkardım
merhaba abim. Regal MB97 tv de netflixi aktif etmek için flash belleği taktım ve profili flas bellege yükledim. Bilgiayara taktım, flash üzerinde netflix ayarlarını yaptım, akabinde flash içerisindeki profil dosyası yanlışlıkla silindi, yeniden flashı TV ye taktığımda prfil kopyala dediğimde boş bir text dosyası yükleniyor. Yedekleme yapmadım ve flash üzerinden silindiği için kayboldu. ilgin için teşekkür ederimNasıl silindi ,tv den silinmez ,tam olarak ne yaptığını yaz bakayım
Rica ederim ,bu arada tv çalışıyor mu? tvyi kapatıp aç bakalım ,eğer normal çalışmaya devam ederse sıkınıtı yok ama açılmazsa o zaman sıkıntı ,ayrıca mb97 flash bellek seçiyor , elinde farklı usb bellekler varsa onlarla da dene ama netflix aktif olur mu bilmiyorum.merhaba abim. Regal MB97 tv de netflixi aktif etmek için flash belleği taktım ve profili flas bellege yükledim. Bilgiayara taktım, flash üzerinde netflix ayarlarını yaptım, akabinde flash içerisindeki profil dosyası yanlışlıkla silindi, yeniden flashı TV ye taktığımda prfil kopyala dediğimde boş bir text dosyası yükleniyor. Yedekleme yapmadım ve flash üzerinden silindiği için kayboldu. ilgin için teşekkür ederim
TV açılıyor şuan için. flash belleği okuyor ancak "menü4725" yapıp profil kopyala kısmına geldiğimde herhangi bir işlem yapmıyor, flash belleğe sadece boş bir text dosyası yüklüyor. tekrar bu profil dosyalarına ulaşabileceğim herhangi bir yer var mıdır. netflix ve youtube hayal oldu galibaRica ederim ,bu arada tv çalışıyor mu? tvyi kapatıp aç bakalım ,eğer normal çalışmaya devam ederse sıkınıtı yok ama açılmazsa o zaman sıkıntı ,ayrıca mb97 flash bellek seçiyor , elinde farklı usb bellekler varsa onlarla da dene ama netflix aktif olur mu bilmiyorum.
Dediğim gibi sanırım usb bellek değiştirmesi gerekliarkadas islemi eksik yaptigi icin power up dosyasi geliyor,mb97 netflix tabii ki aktif oluyor nasil olacagi ayrintili olarak linkteki konuda..
Önemli - Mb97/98 lerde Youtube Yazilimi ile Netflix görünmezse veya menüde Netflix yok (mb97 ve üstü kartlarda) ise yapmaniz gerekenler
Konu bütünlüğünü sağlama acisindan yapılacak işlemleri farklı konularda arastirip yapmak yerine bu baslik altina topladim. Mb97/98 kartlara sahip tv ler cikan yeni bir güncelleme ile hem youtube hemde netflix sorunlarini gecici bir süre ile olsa da cözmüs görünüyor.Mb97/98 anakarta sahip cogu...tavsiyeforumu.com
Usb ye ne kopylıyorsun,profili almak için .TV açılıyor şuan için. flash belleği okuyor ancak "menü4725" yapıp profil kopyala kısmına geldiğimde herhangi bir işlem yapmıyor, flash belleğe sadece boş bir text dosyası yüklüyor. tekrar bu profil dosyalarına ulaşabileceğim herhangi bir yer var mıdır. netflix ve youtube hayal oldu galiba
tekrar deneyeceğimDediğim gibi sanırım usb bellek değiştirmesi gerekli