Mesele şurada üzerinde ki anakart o verilen desteği nereye kadar idare edecek benimde merak ettiğim bir konu.Yarın bir gün bu güncelleme kaldırmıyor diyip ben yeni anakart çıkarttım 2 GB altı kaldırmıyor dedikten sonra android box alıp son güncellemeyi takip etmek bira daha mantıklı değil mi tabii benimkisi sadece bir öneri?Ben kendim samsung smart kullaniyorum baya memnunum ve destek sürecektir. Ancak vestel gibi markalar desteği kısa surede kesiyor.
Açıkçası ben tv box kullanmayı android tvye tercih ederim. Daha sorunsuz çalışacaktır. Ama android ile smart aynı fiyat olmamalı. Toshiba icin 500 lira fark vardı. Aynı fiyatken smart almak mantıksız.
Box ile Uğraşamam diyende smart alsın android almasın ne diyim?biz yıllardır forumda box alın diye dilimizde tüy bitti. teknoloji yılda ikiye katlayarak ilerliyorken uçuk fiyatlara tv almak mantıklı gelmiyor. gerçi kullanıcıda haklı ben tvnin çevresinde başka cihaz görmek istemiyorum .box ile uğraşamam düşündesinde.
Hep aynı konu aslında tvbox mantıklı zaten. Burada eger ayni fiyatsa android alınır. Ölene kadar kullanılır ki takribi o ram ile filan 2 yıla iyice biter kötü androidler. Sonra tvbox alıp devam edilir.Mesele şurada üzerinde ki anakart o verilen desteği nereye kadar idare edecek benimde merak ettiğim bir konu.Yarın bir gün bu güncelleme kaldırmıyor diyip ben yeni anakart çıkarttım 2 GB altı kaldırmıyor dedikten sonra android box alıp son güncellemeyi takip etmek bira daha mantıklı değil mi tabii benimkisi sadece bir öneri?
Ben orada telefon gibi düşünüyorum kötü de olsa iyide olsa bir kaç sene sonra bazı uygulamarı artık kaldıramaz kaldırsa bile bazı programları kastırır mı mantığı ile düşünüyorum.Dedim ya ben biraz bu konuda daha temkinliyim.Ama smart ne kadar zaman geçerse geçsin daha stabil kalacağına inanıyorum çünkü herhangi bir program sorunu yok.Hep aynı konu aslında tvbox mantıklı zaten. Burada eger ayni fiyatsa android alınır. Ölene kadar kullanılır ki takribi o ram ile filan 2 yıla iyice biter kötü androidler. Sonra tvbox alıp devam edilir.
Ama mantiklisi ucuz opsiyon smart ise alınıp tvbox almak.
Stabil kalabilir ama her smart değil. Smarta gore degisiyor bu durumda. Gücü kotuyse oda biter. Samsung bu konuda bence en önde. Tizen isletim sistemi ve guncelleme desteği güzel. Vestel bu konuda iyi değil.Ben orada telefon gibi düşünüyorum kötü de olsa iyide olsa bir kaç sene sonra bazı uygulamarı artık kaldıramaz kaldırsa bile bazı programları kastırır mı mantığı ile düşünüyorum.Dedim ya ben biraz bu konuda daha temkinliyim.Ama smart ne kadar zaman geçerse geçsin daha stabil kalacağına inanıyorum çünkü herhangi bir program sorunu yok.
Yanlışsam yanılıyorsam düzeltirseniz sevinirim.