Vestel Smart TV Sorunu

X Çevrimdışı

xrc52

Yeni Üye
3 Mar 2021
8
25
Yarin gün içinde profil dosyalariniza bakip sorunu bulmaya çalışalım.menu 4725 yapip ekran görüntüsü atarmisiniz.

image46c01f7f4ef482f7.jpg

Buyur abi

X Çevrimdışı

xrc52

Yeni Üye
3 Mar 2021
8
25

Dosyayı rar dan cıkartın.bos fat 32 lı flash bellege profile ısımlı dosyayı kopyalayın.kumanda uzerınden sırası ıle menu 4725 ve usb operatıon yapın.ardından factory reset yada ılk kurulum yapın.problemın duzelmıs olması gereklı bılgı verın.

reis dediğin gibi yaptım olmadı

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
reis dediğin gibi yaptım olmadı
Netflix e ait bütün kisa yollar kapaliydi acildi.tv acilirirken winx animasyonu yine varmi oncedende varmiydi.yuklenmemis olabilir.ayrica yuklendi ise tv info kismininda seffaf olmasi gerekli.flash bellek 8 gb uzeri sıkıntı lı.4 gb veya max 8gb flash bellek kullanin.buyuk ihtimal ile tv duzeltmeyi almamış.tvyi acin ana ekranda iken menu tusu ardindan smart kısmını tuslayip resim atarmisiniz.

X Çevrimdışı

xrc52

Yeni Üye
3 Mar 2021
8
25
Netflix e ait bütün kisa yollar kapaliydi acildi.tv acilirirken winx animasyonu yine varmi oncedende varmiydi.yuklenmemis olabilir.ayrica yuklendi ise tv info kismininda seffaf olmasi gerekli.flash bellek 8 gb uzeri sıkıntı lı.4 gb veya max 8gb flash bellek kullanin.buyuk ihtimal ile tv duzeltmeyi almamış.tvyi acin ana ekranda iken menu tusu ardindan smart kısmını tuslayip resim atarmisiniz.

imagef97521db713c1257.jpg

Buyur abi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi dediğin gibi 8 gb’a yükleyip bi daha denedim olmadı

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Reis şimdi hallettim eyvallah. Profil dosyasını değilde içindekini atıyordum flasha o yüzden olmuyormuş. Ama netflix’e telefondan girince tv gözükmüyor o neden acaba.
Telefondaki netflix i guncelleyınız.tv nın ip ayarlarını ( ağ ayarlarını ) kontrol edin.iki cihazda aynı ağda ise görmemesi zor.
ayrıca tv de kaydetme özelliği acıldı usb den canlı yayın kaydı.. tv info bar da seffaf oldu.

X Çevrimdışı

xrc52

Yeni Üye
3 Mar 2021
8
25
Telefondaki netflix i guncelleyınız.tv nın ip ayarlarını ( ağ ayarlarını ) kontrol edin.iki cihazda aynı ağda ise görmemesi zor.
ayrıca tv de kaydetme özelliği acıldı usb den canlı yayın kaydı.. tv info bar da seffaf oldu.
Reis telefondaki güncel ama yinede görmüyor neyse bunada şükür diğer özellikler içinde saol. Yayın kaydı olduğunu bilmiyordum.

Geri
Üst Alt