vestel smart tv netflix uygulaması

Vestel smart centerde netflix uygulaması yok maalesef
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Deniyecem inşallah olur modlamayla uğraşmak istemiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi uygulama playde bulamadım yardımcı olabilirmisiniz
Tekefunfen için diyor ama şu uygulamayı bir dener misiniz

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

TV'den profil dosyası alıp buraya atın. Açma işlemini yaparız size sadece yüklemek kalır.

Sorun çözüldü netflix uygulamasından telvizyona bağlanınca açıyormuş. Kusuruma bakmayın sizi rahatsız ettim iyi günler

Belki üzerinde netflix tuşu bulunan kumanda modifiye etmeden direk açabilir ,denemek lazım :)
Denedim açıyor. Vestel 43fb7500 televizyonumda netflix yoktu. App markette de çıkmıyordu. Evdeki diger hi level tv kumandasinin netflix tuşuna bastığımda netflix olmayan vestelde de netflix açılıyor

DSC_0054c44d83d8fe901e6e.jpg

Denedim açıyor. Vestel 43fb7500 televizyonumda netflix yoktu. App markette de çıkmıyordu. Evdeki diger hi level tv kumandasinin netflix tuşuna bastığımda netflix olmayan vestelde de netflix açılıyor

Büyücü

Vuu ?
Sorun yok normaldir ?

netflixli vestel kumandasi al bak keyfine

MB96 ANAKARTLI VESTEL SMART TV TELEVİZYONUMA NETFLİXİ MODLAMAYA ÇALIŞTIM GÖRÜNTÜ VE SES GİTTİ NE YAPMALIYIM ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ

MB96 ANAKARTLI VESTEL SMART TV TELEVİZYONUMA NETFLİXİ MODLAMAYA ÇALIŞTIM GÖRÜNTÜ VE SES GİTTİ NE YAPMALIYIM ACİL YARDIM EDERMİSİNİZ
MB96 da netflix olmazdı zaten ,keşke forumda araştıma yapıp ,öyle deneseydin.
1-Tv açılıyor mu
2-Orjinal dosyalarını sakladın mı
3-Kumandadan menü+ 4+7+2+5 ile servis menüye giriyormusun
Eğer cevabın evet ise ,elindeki orjinal dosyaları aynı yöntemle tvye geri yükle,düzelir

Hayırlı işler geçmiş olsun, her yerde uyardık

Geri
Üst Alt