İşte atlama sebebi tkgs zaten ,tahmin etmiştim ama emin olmak için sormuştumTKGS yapıyorum otomatik kendi guncelliyor ama atlama sorunu 5 6 aydır var birden oldu nedenini anlamadım
TKGS yapıyorum otomatik kendi guncelliyor ama atlama sorunu 5 6 aydır var birden oldu nedenini anlamadım
Merhaba cihazımdkai kanal listesine baktığım xaman kanallar 1 sayısından feğil dr 101 sayısından itibaren başlıyot ve artıryor bunu nasıl düzrltebilirimTkgs kurulumu mu yapılıyor yoksa tek çanak ayarı ile normal kurulum mu![]()
Merhaba cihazımdkai kanal listesine baktığım xaman kanallar 1 sayısından feğil dr 101 sayısından itibaren başlıyot ve artıryor bunu nasıl düzrltebilirim
Filtre seçeneğini kontrol edin.Merhaba cihazımdkai kanal listesine baktığım xaman kanallar 1 sayısından feğil dr 101 sayısından itibaren başlıyot ve artıryor bunu nasıl düzrltebilirim
USB'den atınca aynısı oldu, Tekrar kurulum yapıp yaparken Sadece uydu seçeneğini seçmek gerekiyorMerhaba cihazımdkai kanal listesine baktığım xaman kanallar 1 sayısından feğil dr 101 sayısından itibaren başlıyot ve artıryor bunu nasıl düzrltebilirim