Vestel Smart Center Hakkında

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,965
USB taktım TV ye yine fellowme açın diyor.ne yapacaz.ayarlarda nerde ben göremedim

Follow me cihazını takın diyorsa USB Wi-fi istiyor olabilir. Ben pek bilmiyorum.
Adem Helvacı Ado hocam Follow me için wi-fi bağlantısı şart mıydı? Ethernet üzerinden follow me işlevi kullanılamıyor mu?

teknolojix Çevrimdışı

teknolojix 

Aktif Üye
31 Eki 2017
273
Vestel Smart Center
uygulama evet bendede öncelikle Android 8 vardı ama şimdi 9 (pie) olunca markette görünmemekte kaldıki tamamen mi yok android eski sürümlerde çek etmek gerek..
Esas buraya yazma sebebim illa vestel smart center kullancam diyenlere ; vestel üretimi muadil ürünlerindede bu uygulama var sadece ismi vestel değilde;
Orava, Kuba, Kunft, Celcus, Salora, Qilive, Luxor, Mitsai, Techwood, Andersson, Walker, Kendo, Mitsai, Linsar, Bush, Digihome, Mitchell&Brown, Laurus, Electriq,
X-Vision, Polaroid, Nabo, Gogen, Hyundai, Hitachi,, finlux, JVC, Telefunken, Turbo-X, Sharp, Toshiba, Smart diye Smart center uygulamaları aynı ve kurduğunuzda tv internette bu uygulamalardan denediğinizde çalışmakta ki zaten hepsi vestelin yazılım tabanında olduğundan ben ikisini denedim mesela;
Qilive Smart Center apk,
SmartTV Center apk sını denedim açtığınızda tarıyor ipyi bulduğunda seçerseniz aynı vestel smart center?Adı SmartTV :ok

Cabot Communications Ltd aplikasyonlarınından diğerlerinide zamanı olan kurup deneme yanılma yaparak tvnin ip sini buldğunda kullanabilirsiniz. Bilgilerinize..
Saygılar...

Screenshot_20190427-163205_Smart-Center.jpg

Screenshot_20190427-160839_Smart-Center.jpg

Screenshot_20190427-160818_Qilive-Smart-Centerfdd8bbbffb2d5ec6.jpg

Adsiz3e49b625dd0ee3ba.png

Geri
Üst Alt