Vestel Smart Center
uygulama evet bendede öncelikle Android 8 vardı ama şimdi 9 (pie) olunca markette görünmemekte kaldıki tamamen mi yok android eski sürümlerde çek etmek gerek..
Esas buraya yazma sebebim illa vestel smart center kullancam diyenlere ; vestel üretimi muadil ürünlerindede bu uygulama var sadece ismi vestel değilde;
Orava, Kuba, Kunft, Celcus, Salora, Qilive, Luxor, Mitsai, Techwood, Andersson, Walker, Kendo, Mitsai, Linsar, Bush, Digihome, Mitchell&Brown, Laurus, Electriq,
X-Vision, Polaroid, Nabo, Gogen, Hyundai, Hitachi,, finlux, JVC, Telefunken, Turbo-X, Sharp, Toshiba, Smart diye Smart center uygulamaları aynı ve kurduğunuzda tv internette bu uygulamalardan denediğinizde çalışmakta ki zaten hepsi vestelin yazılım tabanında olduğundan ben ikisini denedim mesela;
Qilive Smart Center apk,
SmartTV Center apk sını denedim açtığınızda tarıyor ipyi bulduğunda seçerseniz aynı vestel smart center?Adı SmartTV
Cabot Communications Ltd aplikasyonlarınından diğerlerinide zamanı olan kurup deneme yanılma yaparak tvnin ip sini buldğunda kullanabilirsiniz. Bilgilerinize..
Saygılar...