vestel smart 40pf7070 hdmi sorunu

B Çevrimdışı

bynj42

Yeni Üye
20 Şub 2022
12
23
vestel smart 40pf7070 televizyonuma hdmi ile pc mi bağladığımda sinyal yok hatasını alıyorum yazılımdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü önceden aktif bir şekilde kullanıyordum portu

Çözüm
D3077F86-527B-4A35-8A86-FE45D4BC4643.jpg
Linkteki mini yazılımı yükleyip sonucu yazın.
Yazılım

Sorumluluk tamamen sizdedir.
Linkteki yazılımını zipten çıkartın.
Spi isimli sarı klasörü fat32 ile biçimlendirilmiş boş bir flash belleğe kopyalayın.
Flas belleği tv nin usb giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın.
Görüntü geldikten sonra kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın gelen menüde Usb operations satırına inip kumanda üzerinden OK Tuşlayın yaklaşık 5 Saniye içerisinde yazılım yüklenecektir.
Tv yi kumanda ile kapatıp 10-15 Saniye sonra tekrar çalıştırın tv yeni yazılım ile çalışacaktır.
Sorun devam ederse tv yi ilk kuruluma...
S Çevrimdışı

specter

Yeni Üye
7 Eyl 2023
4
24
Problemi detaylı olarak paylaşıp konudaki hangi adımları gerçekleştirdiğinizi yazın. TV Arka kapak etiketi görselini de ekleyin. Hangi işlemden sonra böyle bir problem oluştu detayıyla anlatın.
Problem hdmi uzerinden goruntu alamamak, yazılımı indiremedim tv birebir aynı sorunu yaşayan arkadaş ile ve herhangi bir işleme başlayamadım

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Problem hdmi uzerinden goruntu alamamak, yazılımı indiremedim tv birebir aynı sorunu yaşayan arkadaş ile ve herhangi bir işleme başlayamadım
Yazılım cihaza özel veriliyor. Sorulara cevap vermek yerine neden böyle birşey yazdığınızı anlayamıyorum. Ayrıca konuda bir değil birden fazla yazılım paylaşılmış ve hepsinin ayrı bir sebebi var. Ya sorulan sorulara yanıt verin ve yardımcı olalım ya da bekleyin.

S Çevrimdışı

specter

Yeni Üye
7 Eyl 2023
4
24
Yazılım cihaza özel veriliyor. Sorulara cevap vermek yerine neden böyle birşey yazdığınızı anlayamıyorum. Ayrıca konuda bir değil birden fazla yazılım paylaşılmış ve hepsinin ayrı bir sebebi var. Ya sorulan sorulara yanıt verin ve yardım

Problem, hdmi üzerinden herhangi bir görüntü alamıyorum, hdmi kablom çalışmakta ancak hdmi girişi yaptığım zaman çalışmamakta, yazılım veya başka bir durum ile alakalı herhangi bir işlem yapmadım, direk kabloyu taktığımdan itibaren herhangi bir görüntü alınmamakta ilk kez hdmi kablo ile deniyorum ekte fotoğrafları bırakıyorum

1694106863707422049188011095718.jpg

16941069132272335296666763300919.jpg

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Problem, hdmi üzerinden herhangi bir görüntü alamıyorum, hdmi kablom çalışmakta ancak hdmi girişi yaptığım zaman çalışmamakta, yazılım veya başka bir durum ile alakalı herhangi bir işlem yapmadım, direk kabloyu taktığımdan itibaren herhangi bir görüntü alınmamakta ilk kez hdmi kablo ile deniyorum ekte fotoğrafları bırakıyorum

Peki. Bu görseldeki onay görüntüsüyle konu sahibinin paylaştığı görsel aynı mı? Yani şunu söylüyorum. Kendinizce yazılımdan kaynaklandığını söylüyorsunuz ancak gerekli HDCP ve CI+ izinleri açık olarak görünüyor.

Bağlamaya çalıştığınız HDMI cihazın ne olduğunu paylaşın. Aynı zamanda aynı cihazı başka bir görüntü birimine bağlayıp test edip etmediğinizi bildirin.

Siz o bilgileri paylaşana kadar ilk yazılımı veriyorum. Bunu yükleyin ve diğer bilgilerle birlikte yazılım yükleme sonucunu bildirin.

Full yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.

S Çevrimdışı

specter

Yeni Üye
7 Eyl 2023
4
24
Peki. Bu görseldeki onay görüntüsüyle konu sahibinin paylaştığı görsel aynı mı? Yani şunu söylüyorum. Kendinizce yazılımdan kaynaklandığını söylüyorsunuz ancak gerekli HDCP ve CI+ izinleri açık olarak görünüyor.

Bağlamaya çalıştığınız HDMI cihazın ne olduğunu paylaşın. Aynı zamanda aynı cihazı başka bir görüntü birimine bağlayıp test edip etmediğinizi bildirin.
Sizin istediğiniz bilgiler doğrultusunda hareket ediyorum problemin aynı olduğundan bahsetmiştim, izinler evet açık ancak hdmi bağladığım cihaz masaüstü bilgisayarım, ekran kartım msi super gaming x, vga ile bağladığım zaman görüntü alabilmekteyim, lakin ben hdmi ile bağlanıp hem ses hem görüntü almak istiyorum

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Sizin istediğiniz bilgiler doğrultusunda hareket ediyorum problemin aynı olduğundan bahsetmiştim, izinler evet açık ancak hdmi bağladığım cihaz masaüstü bilgisayarım, ekran kartım msi super gaming x, vga ile bağladığım zaman görüntü alabilmekteyim, lakin ben hdmi ile bağlanıp hem ses hem görüntü almak istiyorum
Halen problemin aynı olduğundan bahsediyorsunuz, bir de gergin olmanın lüzumu yok diyorsunuz. VGA ile görüntü alıyor olmanız, HDMI protokollerinin ve sürücüden alınan dosyaların aynı olduğu anlamına gelmez. HDMI portunu başka bir cihazda denemekle aynı cihazda VGA portunda görüntü almak birbiriyle tamamen alakasız şeyler. Hdmi çıkışını başka bir görüntü çıkış biriminde test etmelisiniz.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842

11. Mesajdaki uygulamayı yapın oradaki linki güncelledim.

Geri
Üst Alt