Linkteki mini yazılımı yükleyip sonucu yazın.
Problemi detaylı olarak paylaşıp konudaki hangi adımları gerçekleştirdiğinizi yazın. TV Arka kapak etiketi görselini de ekleyin. Hangi işlemden sonra böyle bir problem oluştu detayıyla anlatın.Merhabalar yazılım süresi dolmuş aynı konudan muzdaribim yardımcı olabilir misiniz ?
Problem hdmi uzerinden goruntu alamamak, yazılımı indiremedim tv birebir aynı sorunu yaşayan arkadaş ile ve herhangi bir işleme başlayamadımProblemi detaylı olarak paylaşıp konudaki hangi adımları gerçekleştirdiğinizi yazın. TV Arka kapak etiketi görselini de ekleyin. Hangi işlemden sonra böyle bir problem oluştu detayıyla anlatın.
Yazılım cihaza özel veriliyor. Sorulara cevap vermek yerine neden böyle birşey yazdığınızı anlayamıyorum. Ayrıca konuda bir değil birden fazla yazılım paylaşılmış ve hepsinin ayrı bir sebebi var. Ya sorulan sorulara yanıt verin ve yardımcı olalım ya da bekleyin.Problem hdmi uzerinden goruntu alamamak, yazılımı indiremedim tv birebir aynı sorunu yaşayan arkadaş ile ve herhangi bir işleme başlayamadım
Yazılım cihaza özel veriliyor. Sorulara cevap vermek yerine neden böyle birşey yazdığınızı anlayamıyorum. Ayrıca konuda bir değil birden fazla yazılım paylaşılmış ve hepsinin ayrı bir sebebi var. Ya sorulan sorulara yanıt verin ve yardım
Peki. Bu görseldeki onay görüntüsüyle konu sahibinin paylaştığı görsel aynı mı? Yani şunu söylüyorum. Kendinizce yazılımdan kaynaklandığını söylüyorsunuz ancak gerekli HDCP ve CI+ izinleri açık olarak görünüyor.Problem, hdmi üzerinden herhangi bir görüntü alamıyorum, hdmi kablom çalışmakta ancak hdmi girişi yaptığım zaman çalışmamakta, yazılım veya başka bir durum ile alakalı herhangi bir işlem yapmadım, direk kabloyu taktığımdan itibaren herhangi bir görüntü alınmamakta ilk kez hdmi kablo ile deniyorum ekte fotoğrafları bırakıyorum
Sizin istediğiniz bilgiler doğrultusunda hareket ediyorum problemin aynı olduğundan bahsetmiştim, izinler evet açık ancak hdmi bağladığım cihaz masaüstü bilgisayarım, ekran kartım msi super gaming x, vga ile bağladığım zaman görüntü alabilmekteyim, lakin ben hdmi ile bağlanıp hem ses hem görüntü almak istiyorumPeki. Bu görseldeki onay görüntüsüyle konu sahibinin paylaştığı görsel aynı mı? Yani şunu söylüyorum. Kendinizce yazılımdan kaynaklandığını söylüyorsunuz ancak gerekli HDCP ve CI+ izinleri açık olarak görünüyor.
Bağlamaya çalıştığınız HDMI cihazın ne olduğunu paylaşın. Aynı zamanda aynı cihazı başka bir görüntü birimine bağlayıp test edip etmediğinizi bildirin.
Halen problemin aynı olduğundan bahsediyorsunuz, bir de gergin olmanın lüzumu yok diyorsunuz. VGA ile görüntü alıyor olmanız, HDMI protokollerinin ve sürücüden alınan dosyaların aynı olduğu anlamına gelmez. HDMI portunu başka bir cihazda denemekle aynı cihazda VGA portunda görüntü almak birbiriyle tamamen alakasız şeyler. Hdmi çıkışını başka bir görüntü çıkış biriminde test etmelisiniz.Sizin istediğiniz bilgiler doğrultusunda hareket ediyorum problemin aynı olduğundan bahsetmiştim, izinler evet açık ancak hdmi bağladığım cihaz masaüstü bilgisayarım, ekran kartım msi super gaming x, vga ile bağladığım zaman görüntü alabilmekteyim, lakin ben hdmi ile bağlanıp hem ses hem görüntü almak istiyorum
Problem, hdmi üzerinden herhangi bir görüntü alamıyorum, hdmi kablom çalışmakta ancak hdmi girişi yaptığım zaman çalışmamakta, yazılım veya başka bir durum ile alakalı herhangi bir işlem yapmadım, direk kabloyu taktığımdan itibaren herhangi bir görüntü alınmamakta ilk kez hdmi kablo ile deniyorum ekte fotoğrafları bırakıyorum