Barış Bayraktar
Aktif Üye
- 23 Mar 2022
- 381
- 25
Vestel TV ile sesli komut olmayan kumanda vermişti, sitelerinden sesli komutu olan kumanda talebimi dile getirdim. Bu yolla ücretsiz kumanda yolladıkları oldu mu hiç? Başınıza geldi mi?
Yeni modellere koyuyorlar da çok tepki oldu diye. 2020 modellerde yok.Ben çevremden hiç duymadım"ücretsiz" sesli kumanda.Gerçi zaten topu topu 2 kişi kullanıyor ,
Hımmm, vestele başvurup talebini iletmişsin,umarım yerine gelir buna çok sevinirim .Gelecek diğer cevapları da merak ediyorumYeni modellere koyuyorlar da çok tepki oldu diye. 2020 modellerde yok.
Tv android ise kumanda veriyorlar.Yeni modellere koyuyorlar da çok tepki oldu diye. 2020 modellerde yok.
İlk aldığımda WhatsApp destek hattından iletmiştim satın almanız gerekiyor dediler. Şimdi bir de sitesinden ileteyim dedim.Tv android ise kumanda veriyorlar.
Yine aynı şey dediler. :(Tv android ise kumanda veriyorlar.
Verdikleri hiç oldu mu ki By_Trol?Tv android ise kumanda veriyorlar.
Vermezler 32 lik küçük ekran almışın 50-65 lik alsan güzellik yaparlardıİlk aldığımda WhatsApp destek hattından iletmiştim satın almanız gerekiyor dediler. Şimdi bir de sitesinden ileteyim dedim.
Yine aynı şey dediler. :(
Verdikleri hiç oldu mu ki By_Trol?
Birde kutuların üzerine kocaman sesli komut özelliği yazmışlar alıyorsun,Neyse, Android olduğundan Google Home uygulaması ile oluyor zaten de yaptıkları şey çok saçma.
DeneyeceğimBirde kutuların üzerine kocaman sesli komut özelliği yazmışlar alıyorsun,
Evet o özellik var TV destekliyor yrı almalısınız bir ara smart wifi TV satıyorlardı,
TV yi alan servisten Vestel usb wireles dongle almalıydı özellik var x parçayı satın al..
Kutu üzerinde sesli komut özelliği yazıyor aslında THH şikayet edip yanıltıcı bilgi vs.
Diye kumanda ücretsiz alınabilir 2 dk e-devlete gir bir şikayet yaaz sanşını dene istersen
Bu mesajınıza kadar tv nin 32' Olduğunu yazmamıştınız 43' Ve üzerine ücretsiz vermişlerdi.İlk aldığımda WhatsApp destek hattından iletmiştim satın almanız gerekiyor dediler. Şimdi bir de sitesinden ileteyim dedim.
Yine aynı şey dediler. :(
Verdikleri hiç oldu mu ki By_Trol?