Vestel servis geldi TV yazılım yükseltmek için ama yapamadı

O Çevrimdışı

osman1234

Aktif Üye
11 Haz 2018
141
24
sisteme girilmiş herhangi bir kayıt göremedim, ilginç
Yani bu ne demek oluyor?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana zaten şey dedi bir daha donma kasma gibi birşey olursa video çek bende sistemden arıza açıp güncel kart sipariş edeyim dedi. Ama bence böyle şeylere gerek yok ben güncel yazılım istiyorsam arıza olmasa bile yüklemeleri gerek.

Veya ayarlar kısmında yazılım güncelleme bölümü var basıyorum ama yazılım bulunamadı diyor. Orayı düzeltip oradan yapıcak lar güncellemeyi. Aslında xıomi tv box alsam 4k tv daha iyi olurmu sizce görüntü kalitesi düşermi başka marka taktığım için

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
şimdi dikkat ederseniz ana kart modelini bilmek gerekir misal ben bile bazen güncelleme yapamadığım kartlar mevcut olabiliyor, en çok sıkıntı yaratan mb211 mb 140 gibi kartlar olabiliyor, en mantıklısı ByOhen ByOhen dediği gibi yapmaktır.
menü 4725 diasonic favtory reset yapıp tekrar denemek
belikde servis bunu denedi.
bazılarında kart değişimine kadar gidebilir
Bu bağlamda tv yi satarken deseya üretenler, bu tv kullanışlıdır ve kolay yazılım yüklenir, bu tv ise kullanışlıdır ama yazılım vs yüklerken yorar gibi...

Ben de x bin tl verdim aldım sende ! Ben hep güncel yazılım ile kullanıyorum sen ise fabrika ayarları ile. Bu nokta garip biraz.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Yani bu ne demek oluyor?

Bana zaten şey dedi bir daha donma kasma gibi birşey olursa video çek bende sistemden arıza açıp güncel kart sipariş edeyim dedi. Ama bence böyle şeylere gerek yok ben güncel yazılım istiyorsam arıza olmasa bile yüklemeleri gerek.

Veya ayarlar kısmında yazılım güncelleme bölümü var basıyorum ama yazılım bulunamadı diyor. Orayı düzeltip oradan yapıcak lar güncellemeyi. Aslında xıomi tv box alsam 4k tv daha iyi olurmu sizce görüntü kalitesi düşermi başka marka taktığım için
televizyonunuz 4k sorun olmayacaktır aksine fayda göreceksiniz
büyük ihtimalle dediğinzi gibi sizden haber bekleyecekler ona göre işlem sağlayacaklar
mb120 de yazılım yükleme problemi pek görmedim genelde sorunsuz yazılım alan bir tv dir.
siz ''ben ellemek istemiyorum'' dediğin için pek mudahil olmuyorum yoksa bi kaç deneme yapabilirdik
otomatik güncelleme vestel tvlerin %98 de olmuyor :)

O Çevrimdışı

osman1234

Aktif Üye
11 Haz 2018
141
24
IMG_20190427_101748.jpg
Screenshot_20190427-101518.jpg
Screenshot_20190427-101513.jpg
Screenshot_20190427-101500.jpg
Screenshot_20190427-101457.jpg
Screenshot_20190427-101452.jpg

Tersten okuyun

O Çevrimdışı

osman1234

Aktif Üye
11 Haz 2018
141
24
Usta cihaz arızalanır diye mi kendin yapmıyorsun. Mb120 ler upgrade esnasında sorun çıkaracak son karttır. Forumdan en son güncellemeyi atın rahat edin. Bi güncelleme için tvyi açıp kartını değişmeye gerek yok diye düşünüyorum
Eposta ile vestel bana yazılım gönderdi onu atıcam tv ye

Güncelledim

Netflix gelmiş

Ortalama kaç ayda bir güncelleme geliyor

Son düzenleme:
muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Eposta ile vestel bana yazılım gönderdi onu atıcam tv ye

Güncelledim

Netflix gelmiş

Ortalama kaç ayda bir güncelleme geliyor
Mb120 lere fazla güncelleme gelmiyo ama stabil karttır

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Mb 120 nasıl bir kart vestel in kartları arasında nasıl bir seviyede hani telefon işlemcileri oluyor ya orta seviye üst seviye falan gibi mb120 seviyesi nasıl
stabilitesi sağlam bir karttır kolay kolay çökmez fakat yavaş yavaş planlı eskitme kurbanı olamya başlayacak. smart konusunda en iyi kart mb130 e büyük ihtimal. Adem Helvacı Ado abi yanlışım varsa düzeltirsin

Geri
Üst Alt