Vestel servis geldi TV yazılım yükseltmek için ama yapamadı

O Çevrimdışı

osman1234

Aktif Üye
11 Haz 2018
141
24
Vestel servis yazılım yükseltmek için geldi bunun 3 yolu var dedi 3 ü nü de denedi ama yapamadı. Nedeni ne olabilir. Tv de yazılım yükseltme başarısız yazdı.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
selam, televizyon seri numarasını ve kumandadan menü 4725 yapıp görsel eklermisin

turkaahmet Çevrimdışı

turkaahmet

Aktif Üye
24 Ocak 2019
108
44
:deli1:deli1:deli1 bu yetkili servisler beni öldürecek, yıllardır şu yetkili kelimesinin hakkını verene rastlayamadım vay be işin hakkını verdi dediğim çıkmadı ölmeden görebilsem keşke

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
osman kardeşim kullandıkları flaş disk FAT32 Biçimlendirilmemiştir.

Yada flaşta bir problem vardır veya başka dosya mevcuttur flaş içerisinde

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
şimdi dikkat ederseniz ana kart modelini bilmek gerekir misal ben bile bazen güncelleme yapamadığım kartlar mevcut olabiliyor, en çok sıkıntı yaratan mb211 mb 140 gibi kartlar olabiliyor, en mantıklısı ByOhen ByOhen dediği gibi yapmaktır.
menü 4725 diasonic favtory reset yapıp tekrar denemek
belikde servis bunu denedi.
bazılarında kart değişimine kadar gidebilir

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
şimdi dikkat ederseniz ana kart modelini bilmek gerekir misal ben bile bazen güncelleme yapamadığım kartlar mevcut olabiliyor, en çok sıkıntı yaratan mb211 mb 140 gibi kartlar olabiliyor, ....
Aynen imza attım bu cevaba :) ayrıca bu kartlara birde benim bizzat yaşadığım MB97 kartı da dahil etmek gerekir, köydeki tvyi uçurunca ,elimdeki hiç bir usb bellekle ki 4 adetti,hatta bir tanesi arabada müzik dinlediğim sdkart takılı usb kart okuyucuydu ama yazılımı atamayınca ,en son aklıma gelen usb 500Gb HDD ile atmıştım :)

O Çevrimdışı

osman1234

Aktif Üye
11 Haz 2018
141
24
IMG_20190417_21562943a3374a394a77ca.jpg

Dediki tekrar sorun olursa tv de söyle güncel yazılım lı kart sipariş edeyim takarız dedi. Benim de söyle bir huyum var bir şeyin güncel yazılımı çıktıysa hiçbirşey değişmese bile yüklemek isterim. Ama servis illa bir sorun olursa güncelleme yaparım diyor. Çalışana birşey de diyemedim nasıl çalışansınız bir güncelleme yapamadınız diye. Güncellemeyi kendim yapmak istemiyorum birşey olursa hem garantisi biter hemde kart parasını kendim veririm diye.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Dediki tekrar sorun olursa tv de söyle güncel yazılım lı kart sipariş edeyim takarız dedi. Benim de söyle bir huyum var bir şeyin güncel yazılımı çıktıysa hiçbirşey değişmese bile yüklemek isterim. Ama servis illa bir sorun olursa güncelleme yaparım diyor. Çalışana birşey de diyemedim nasıl çalışansınız bir güncelleme yapamadınız diye. Güncellemeyi kendim yapmak istemiyorum birşey olursa hem garantisi biter hemde kart parasını kendim veririm diye.
E,hadi güncel yazılımlı kart taktı,bir güncelleme daha çıkınca ne yapacak acaba :) ama usb belleği değiştirdiğinde kesin atılacaktır yazılım :)

Geri
Üst Alt