Vestel servis yazılım yükseltmek için geldi bunun 3 yolu var dedi 3 ü nü de denedi ama yapamadı. Nedeni ne olabilir. Tv de yazılım yükseltme başarısız yazdı.
Aynen imza attım bu cevaba ayrıca bu kartlara birde benim bizzat yaşadığım MB97 kartı da dahil etmek gerekir, köydeki tvyi uçurunca ,elimdeki hiç bir usb bellekle ki 4 adetti,hatta bir tanesi arabada müzik dinlediğim sdkart takılı usb kart okuyucuydu ama yazılımı atamayınca ,en son aklıma gelen usb 500Gb HDD ile atmıştımşimdi dikkat ederseniz ana kart modelini bilmek gerekir misal ben bile bazen güncelleme yapamadığım kartlar mevcut olabiliyor, en çok sıkıntı yaratan mb211 mb 140 gibi kartlar olabiliyor, ....
E,hadi güncel yazılımlı kart taktı,bir güncelleme daha çıkınca ne yapacak acaba ama usb belleği değiştirdiğinde kesin atılacaktır yazılımDediki tekrar sorun olursa tv de söyle güncel yazılım lı kart sipariş edeyim takarız dedi. Benim de söyle bir huyum var bir şeyin güncel yazılımı çıktıysa hiçbirşey değişmese bile yüklemek isterim. Ama servis illa bir sorun olursa güncelleme yaparım diyor. Çalışana birşey de diyemedim nasıl çalışansınız bir güncelleme yapamadınız diye. Güncellemeyi kendim yapmak istemiyorum birşey olursa hem garantisi biter hemde kart parasını kendim veririm diye.
7663721 600426seri numarası paylaşırmısın ?
sisteme girilmiş herhangi bir kayıt göremedim, ilginç7663721 600426