Süleyman terzi
Yeni Üye
Bu gene aynı açılıp kapanıyor logo da gelmiyor ne yapmak gerekGoogle translate
Çubuk için elimde sadece bu var. Denemek tamamen sizin sorumluluğunuzda.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu gene aynı açılıp kapanıyor logo da gelmiyor ne yapmak gerekGoogle translate
Çubuk için elimde sadece bu var. Denemek tamamen sizin sorumluluğunuzda.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Elimde sadece bu var.Bu gene aynı açılıp kapanıyor logo da gelmiyor ne yapmak gerek

Kart bozulmuş olabilirmi yoksa yazılımla duzelirmiElimde sadece bu var.![]()
yokoono abinin verdiği yazılımı nasıl yüklüyorsun tv'ye, sanki yüklenmiyor gibiKart bozulmuş olabilirmi yoksa yazılımla duzelirmi

Başka bir bellekte deneyebilirsin ancak renkler düzelmediğine göre mutlaka kartta sıkıntı var,normalde düzelmesi gerekirdi,çünkü tek seçenek var düzelmesi için,o seçeneği işaretlediğimizde düzelmesi gerekir,(tıpkı ters görüntünün düzelmesi gibi).Yani kart ya bozuktur veya uyum sağlamamıştır.Fat32 formatlayip dosyaları dışarı çıkarıp flash belleğe ye atıyorum.tv ye takıyorum ok tususuna basılı tutup fişi takıyorum kırmızı ışık hızlı yanıp sönünce ok tuşunu bırakıyorum.
3 tane flash denedim olmadı kart sağlam di çalışan TV den soktum büyük ihtimal uyum sağlaması.Başka bir bellekte deneyebilirsin ancak renkler düzelmediğine göre mutlaka kartta sıkıntı var,normalde düzelmesi gerekirdi,çünkü tek seçenek var düzelmesi için,o seçeneği işaretlediğimizde düzelmesi gerekir,(tıpkı ters görüntünün düzelmesi gibi).Yani kart ya bozuktur veya uyum sağlamamıştır.