ARKADAS FOTO ATINCA İLGİMİ ÇEKTİ TV LİFE TİME BENİM TVDE 3122 DK OLARAK GÖZÜKÜYOR BU DA 52 SAAATE DENK GELİYOR ANCAK FOTOGRAFI CEKTİĞİM ZAMAN 48 SAAT DOLMAMIŞTI HENÜZ KUTUSUDA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE AÇILDI ANORMAL Bİ DURUM GÖRMEDİM ACABA BENİM TV TEŞHİR Mİ ?
Ado F fikoloji teknovest SN:8200380900145 daha önceki kayıtlara bakabilrimisinz abilerim hevesim kaçtı şu an life time yüzündenARKADAS RESİM ATINCA İLGİMİ ÇEKTİ TV
ARKADAS FOTO ATINCA İLGİMİ ÇEKTİ TV LİFE TİME BENİM TVDE 3122 DK OLARAK GÖZÜKÜYOR BU DA 52 SAAATE DENK GELİYOR ANCAK FOTOGRAFI CEKTİĞİM ZAMAN 48 SAAT DOLMAMIŞTI HENÜZ KUTUSUDA GÖZÜMÜN ÖNÜNDE AÇILDI ANORMAL Bİ DURUM GÖRMEDİM ACABA BENİM TV TEŞHİR Mİ ?
Ado F fikoloji teknovest SN:8200380900145 daha önceki kayıtlara bakabilrimisinz abilerim hevesim kaçtı şu an life time yüzünden
Yaramızı deşme reis. Telefon pc gibi Bi malzeme olsa mahkemeye götürür istediğimi alırım ama bu tv nin yer değişmesi taşıması sıkıntı. Müsteri hizmetleri ile görüşüp ek garanti almak benim için yeterli. Tv de bulutlanma neredeyse sıfır çok yakından bakılırsa ancak görülebilir, ölü piksel yok, kasada yan taraflar krom olmasına rağmen en ufak lekede yoktu. Ama Allah katında en ufak hakkım varsa bu duruma sebebiyet verenlerin üzerinde haram zıkkım olsun. Bile bile bunu yapan insan varsa Allah a havele ediyorum.tv leri ara ara test etseler diyeceğim ancak sanmıyorum.Yoksa tek tv yi 52 saat boyunca açık bırakıp test mi ediyorlar acaba?Test için uzun bir süre hem malı eskitmek demek bu .Şahsen evimdeki tv yi 52 saat aralıksız açık bırakmam mümkün değil.
Aşağıda Allah ömür versin 82 yaşında ninem var kadın 1976 Alman yadan beridir televizyon bağımlısı olmuş.Sabah akşam tv açık.Ona 2 yıl önce vestel aldım 102 ekran.Bakıyorum artık panelde yanmalar olmaya başlamış led aydınlatmalar belli oluyor.Şöyle anlatayım benim evde 3 tane tv eşim çalışmıyor evde.Klimam var günde en az 3 saat çalışıyor .Az önce elektrik faturaları gelmiş bana 95 lira nine me 64 lira gelmiş.Üstelik tek başına yaşıyor.tv buzdolabı vantilatör , çamaşır makinesi haftada 1 çalışıyor başkada eşya yok.
kısaca 52 saat çalışmış bir ürüne sıfır demem.
gerekli cevap mesaj yolu ile verildiAdo F fikoloji teknovest SN:8200380900145 daha önceki kayıtlara bakabilrimisinz abilerim hevesim kaçtı şu an life time yüzünden
hocam rica etsem arkadaşın tv nin de panel markasına bakma şansınız var mı?gerekli cevap mesaj yolu ile verildi